Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Kamion szorult a Baross híd alá Győrben - fotó

Egy kamion szorult a Baross híd alá Győrben a vidéki buszpályaudvarnál csütörtök este - értesült portálunk.


Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt kommunikációs osztályvezetője megerősítette a hírt: egy kamion szorult be Győrben a Baross híd alá, mert nem vette figyelembe a magasságkorlátozást. Egyelőre úgy tűnik, hogy a híd nem sérült meg.

Sajnos a tehergépjármű arról az oldalról érkezett - a Kis-Duna Áruház felé haladt -, ahol épp nincs magasságkorlátozó kapu, mert korábban egy nekihajtó kamion leszakította. A Magyar Közút szakemberei, hídmérnök is megvizsgálja a hidat, de azon jelenleg is haladnak járművek, zavartalan a forgalom, nem kellett lezárni. A híd alatti részen van forgalomkorlátozás, a rendőrség folytat itt helyszínelést. A kamiont már kivontatták a híd alól.

Nem először fordul elő, hogy a közlekedés szabályait megszegve kamion szorul a Baross híd alá, ezért is készült ide magasságkorlátozó kapu. Ahogy említettük, a híd egyik oldalán azonban jelenleg nincs meg, épp azért, mert korábban egy nekihajtó jármű megrongálta. 

A csütörtökön történtekről még annyit tudni, hogy mivel magasságkorlátozó fémszerkezet nem akadályozta a figyelmetlen, szabálytalanul haladó kamiont, mikor észrevette a sofőr, hogy nem fér át a híd alatt, még vissza tudott tolatni, ekkor akadt bele a híd alján lévő egyik elembe.

Olvasónk fotói

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb ˝megyerikumok˝ a Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktárban

Széchenyi István szellemi hagyatéka, a győrújbaráti Csobolyó Néptáncegyüttes által képviselt… Tovább olvasom