Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Kálóczy tér: hat centi mélyre szaladt a kés

A győri Kálóczy téren vasárnap hajnalban egy 22 éves fiatalembert késeltek meg. A helyiek pontosan tudják: ez már a sokadik incidens a szórakozóhelyeknek otthont adó téren; mivel az elkövető elmenekült, a rendőrség ismét a kamera felvételinek segítségével is nyomoz.

Hat centi mélyen szúrt hasba most még ismeretlen elkövető egy 22 fiút vasárnap hajnali fél négykor. Az eset a Bridge diszkó területén zajlott: a sértett a szórakozóhely épületén kívül, de még a kerítésen belül egy lánnyal beszélgetett. Ekkor érkezett oda a 20-25 éves, körülbelül 170 centi magas, vékony testalkatú, fekete, oldalt felnyírt hajú, és fekete, a hátán skorpióval díszített pólót viselő elkövető, aki a későbbi sértettet meglökte. A fiú odaszólt  neki: „Mi az, nem férsz el?" Erre a fekete pólós szó nélkül kést rántott és hasba szúrta a fiatalembert.

A sértett barátja amikor látta a vérző hasát fogó társát, odaszólt az elkövetőnek, hogy ne mozduljon, maradjon a helyszínen. Az persze nem így gondolta, s tanulságos megjegyezni, hogy a közelben hárman is tartózkodtak, de senki nem segített visszatartani az elkövetőt, aki ezt követően elindult az Erzsébet híd felé. A sértett barátja egy ideig még követte, többször felszólította, hogy álljon meg, de az elkövető futásnak eredt és elmenekült.

A rendőrség ismeretlen elkövető ellen, súlyos testi sértés gyanújával nyomoz, s kéri azokat, akik látták a fekete pólós férfit vagy tudnak a személyéről, jelentkezzenek a 107-es vagy az 520-071-es rendőrségi telefonszámokon. Kocsis Tünde rendőrségi sajtóreferens a Kisalföld kérdésére elmondta: a térre (a közbiztonság érdekében) kihelyezett kamera felvételeit is megtekintik, hátha ez segít a nyomozásban – mint legutóbb is.

A sértett fiatalembert a mentők kórházba szállították, sérülése súlyos, nyolc napon túl gyógyuló. A Petz-kórház ügyeletes orvosa elmondta: a fiatalembert még az éjjel megműtötték, az állapota kielégítő.

A kommentelési lehetőséget a szélsőséges megnyilvánulások miatt felfüggesztettük. - 10.06.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meddig jogos az önvédelem?

„Nem büntethető, akinek a cselekménye a saját illetve mások személye, javai vagy a közérdek… Tovább olvasom