Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Kalapáccsal ütötte férjét

Győr - A rendőrség őrizetbe vette azt az 58 éves rokkantnyugdíjas nőt, aki csütörtökön reggel késsel támadt 54 éves férjére, majd este kalapáccsal ütlegelte. Az asszonyt jelenleg pszichiátrián kezelik.
Családi perpatvarban sérült férfihoz hívták a szomszédok a mentőket, ők pedig a rendőrséget értesítették csütörtökön este Győrben. A férfi feje vérzett, sérülését a kórházban látták el. A férjverés a Zöld utca egyik lakásában történt, ahol egy házaspár lakott, akik között gyakran, az utolsó két hétben napi rendszerességgel volt veszekedés az asszony megromlott idegállapota miatt.

A nő gyakran ivott, csütörtökön is négy deci vodkát engedett le a torkán. Emellett nem szedte be gyógyszereit. A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde alezredes tájékoztatása szerint többször előfordult, hogy italosüvegeket, egyéb tárgyakat dobált ki az utcára. Tegnapelőtt is könyveket és széket akart kidobni az ablakon. A veszekedés is ezen indult el.

A történetet azonban a korábban, augusztus 31-én történt veszekedés említésével kell kezdeni. Akkor a nő konyhakéssel támadt a férjére, aki védekezésül felemelte a kezét, amit a penge megvágott. A férfi nem tett feljelentést, sérülését összevarratta. Csütörtökön reggel, amikor a nő megint tárgyakat akart kidobálni az ablakon, a férje rászólt. Erre a már korábban használt késsel a feleség ismét férjére támadt, most a csuklóján vágta meg a szobából kihátráló emberét. Közben azt kiabálta: „Megöllek, ha nem mész ki!"

A „békeszünet" este 7-ig tartott, amikor a férfi megint meg akarta akadályozni, hogy felesége széket dobjon ki az ablakon. Ekkor a nő kalapáccsal támadt urára, akire 5–6 ütést mért. Egy ütés a férfi fejét találta el, s erősen vérzett. A férj a szomszédba menekült, ahonnét kihívták a mentőket. Szerencsére csak könnyebben sérült.

A rendőrség a jelenleg pszichiátrián elhelyezett nőt emberölés kísérlete miatt tegnap őrizetbe vette.

Tóth Gyula

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szocialisták elégtelent adnának

Győr - A belváros rehabilitációs terve az MSZP városházi frakciója szerint elégtelen osztályzatot… Tovább olvasom