Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Kacsabaj: a fürdő takarít

˝A győri élményfürdő külső részén a medencében lévő csempézett falra a vadkacsák odapiszkítottak. Miért nem takarítják el?˝


Az élményfürdőt üzemeltető Rába Quelle kft. válasza szerint folyamatosan küzdenek a vadkacsák jelenlétével a fürdőparkban. Próbálják elriasztani őket a medencék és a napozóterek környékéről, s ez rendre sikerül is.

A gond az, hogy miután egy-egy párt, családot el tudtak riasztani, újabbak érkeznek. Két pár vadkacsa a tájékoztatás szerint két hete érkezett a fürdő környékére. Elriasztásuk terén ott tartanak, hogy már minden apró zajra reagálva elrepülnek, de sajnos még vissza is térnek.

A jelenlétük viszont tényleg az olvasói levélben vázolt problémával párosul. (Olvasónk panaszához fotót is mellékelt a vadkacsák miatti gondról, ami a fürdőzőknek kellemetlen élményt okoz, a fürdő üzemeltetőjének folyamatos munkát ad.) A fürdő üzemeltetője naponta többször, kétszer, háromszor is takarít utánuk.

Ha mégsem teszik ezt meg időben, mert elkerüli a figyelmüket az újabb piszkítás, akkor kérik, hogy a vendégek szóljanak, intézkedhessenek a gyors takarításról.


Olvasói kérdés

A győri élményfürdő külső részén a medencében lévő csempézett falra a vadkacsák odapiszkítottak. Már többször előfordult. Miért nem takarítják el? A fürdőzők undorral kerülgették. Mennyi kerülhetett a vízbe? Amúgy sem olcsó a belépő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harmadik hónapja élet és halál között

Zsuzsa, az első győri szívtranszplantált, bár bőven lenne oka az elkeseredésre, mégsem adja föl. Tovább olvasom