Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Kábszer Győrben: PIKO a fecskendőben több fiatalnál

A rendőrség egy másik akcóban szintén PIKO-t talált. A két fiatal a szer hatása alatt vezetett.
PIKO a fecskendőben, saját fogyasztásra

A megyei felderítők vonták ellenőrzés alá az elmúlt napokban Győr külvárosának egy panziója előtt azt a helyi illetőségű férfi, kinek ruházat átvizsgálásakor két fecskendő került elő. A metanfetamin tartalmú készítmény hatóanyag tartalmát vegyész szakértő vizsgálja.

A 35 éves gyanúsított kihallgatásakor elmondta, hogy a fecskendőben PIKO kábítószer van, melyet saját használatra vásárolt és a napokban fogyasztott is belőle.

Kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Győri Rendőrkapitányság a férfi ellen, akit már egy más megye bírósága elfogató paranccsal körözött.

Pár nappal később, a Készenléti Rendőrség győri járőrei az 1. sz. főúton igazoltattak egy autót az esti órákban. Az egyik utas nadrágzsebéből kábítószer gyanús anyag került elő. A 24 éves férfi elismerte, a fecskendőben PIKO kábítószer van, 30 éves társával közösen fogyasztottak belőle. Jelenleg is annak hatása alatt állnak.

Az autó utasterének átvizsgálásakor két üres injekciós fecskendőt is találtak a rendőrök. A két férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ellenük visszaélés kábítószerrel megalapozott gyanúja miatt - szakértő bevonásával - indult eljárás.

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. Mankapunka 2012. november 27. 00:23
  „Nah,ja Fankadelit hallgatsz. Mert egyszer megénekelte,hogy a haverjai mára már mind tompa,és ő szín tiszta.

  Ezt még be is kajáltad neki?”
 • 34. kokolorbi 2012. november 26. 22:38
  „10. gonzo 2012.11.26. 12:52
  Azért nem divat, mert az unió nem engedi, hogy keményen odacsapjanak, ugyanis a drogfogyasztó szenvedélybetegnek számít és nem törvénysértőnek. Ezt is meglehet az eszement neoliberális bagázsnak.”
 • 33. drKotász 2012. november 26. 22:31
  „31. Csodabimbó
  Átlagpolgár én :D
  Akkor te meg egy rossz drogos vagy.”
 • 32. knifemaster 2012. november 26. 22:07
  „"24. gonzo 2012.11.26. 16:38
  21.knifemaster,van akinek mindenkire ráillő ismeretanyaga van a drogokról?"
  Ez jó hülye kérdés volt.A piásoknál is feltetted ezt?
  Megvan a lehetősége annak ,hogy az ember tájékozódjon az üldözött kemikáliákról,ELMÉLETBEN.Nem kell kipróbálni.”
 • 31. Csodabimbó 2012. november 26. 21:42
  „Kotász :) igen, így gondolkodik egy magyar átlagpolgár, ezért lesz ennél csak rosszabb a droghelyzet.

  Prágában, Bécsben széles alapokon nyugszik az átmeneti félig legális állapot. Miből gondolod, hogy itt nincsenek széles alapok? Nagyjából 1990-től egy új kulturális antropológiát írunk. Maradjunk annyiban, hogy ti vagytok a munkáspárt, mi meg a fiatal demokraták, ennyire egyértelmű a jövő... Tanulj meg érvelni és akkor előrébb jutunk, csak attól tartok te életed végéig süket maradsz.

  Kívánjam azt, hogy a túlterhelt remegő kezű orvos ne élénkítő szerrel, hanem bepiálva műtsön téged?
  Még így a távolból megjegyezném, hogy Győr a szlovák pikoról híres és legalább 10 éve pörög ott a biznisz, de nagyon. Győrnek nincsen drogkultúrája, annyi ott a mocsok, h tele a pszichiátria... erősítsétek ezt a trendet, nyomjátok csak még mélyebb illegalitásba a témát.”
 • 30. knifemaster 2012. november 26. 21:07
  „22. Pretorianus 2012.11.26. 16:25
  Miért hiszitek azt,hogy ha valaki szembemegy veletek az csak is azt jelentheti,hogy le akarja szólni jelent esetben a
  szenvedélymentes életviteleteket????
  :DDDDDDDDD”
 • 29. drKotász 2012. november 26. 20:44
  „25. Mankapunka
  Köszönöm, én az ilyen gyerekes dolgokon már rég túl vagyok. Tévedésben vagy Szabi Bass Monster barátoddal együtt, "hogy ettől okosabb lesz minden ember nem pedig butább". Ez csak egy jó kis marketing duma a fű mellett hogy az ilyen tudatlanok mint te megkajálják a média által könnyű drogoknak nevezett mérgeket.

  FankaDelit hallgatok.”
 • 28. drKotász 2012. november 26. 20:36
  „19. Mankapunka
  Na itt a másik drogos sofőr. Nagyon jól tudom hogy mi micsoda.”
 • 27. drKotász 2012. november 26. 20:33
  „11. JackHere
  Látom magadból indulsz ki, de nem mindenki olyan rossz drogos mint te. Valami sérti a pici drogos lelkedet, nagyon magadra vetted. Te itt nem ismersz senkit, de a hozzászólásod alapján egyből levágható hogy egy rossz drogos vagy semmi más.”
 • 26. gonzo 2012. november 26. 16:59
  „23.Jack,abban egyetértek veled,hogy mindenki úgy gyilkolja szervezetét ahogy akarja.Az már egy másik kérdés,hogy utána én IS(!) fizetem az ő gyógykezelését mikor lerobban.Ugye,hogy nem ilyen egyszerű a kérdés?Tudom,más meg az én költségeimbe száll be,de míg én esetleg nagyrészt mindent megteszek,hogy egészséges maradjak a drogos/piás/dohányos meg szarik az egészségére.Micsoda felháborodást váltott ki az a tervezet,hogy aki nem tartja be az orvos utasításait drágábban kapja a gyógyszert!!

  Ez a cikk a vezetés plusz drogozásról szól,akármennyire is írod,nem éreztem azt a határozott megvetést a tudatmódosítókkal vezetők ellen nálad.

  Valaki írja itt,hogy a cikkben szereplő PIKO éberré tesz.Gondolom ezzel együtt fel is pörget,nem?Engem félelemmel tölt el az is,hogy bágyadt bepiált állatok ülnek autóba,de ugyanígy tartok a kikerekedett szemű felpörgött,bedrogozott kiccsávóktól is.Egyik sem jobb a másiknál szerintem

  Abban is igazat adok neked,hogy a társadalom valamiért elnézőbb a szeszegerekkel szemben.Nem tudom miért van ez így,én ugyanúgy megvetem a piás autóst mint a drogosat.”
 • 25. Mankapunka 2012. november 26. 16:56
  „Azt mondták,ma kívánságműsor van és lehet kérni valamit.

  Én szeretném Kutyász barátomnak kéri Sub Bass Monstertől a 4 ütem című számát.
  Küldöm neki sok szeretettel,és hogy ne aggódjon!!!!”
 • 24. gonzo 2012. november 26. 16:38
  „21.knifemaster,van akinek mindenkire ráillő ismeretanyaga van a drogokról?Minden egyes emberre máshogy hatnak,nemtől,testsúlytól és még ezer féle szemponttól függően.3 deci pálesztől én rendesen berúgok,másnak meg az a napi adagja.Az meg azért eléggé a kivitelezhetetlen kategória,hogy mindenkit egyénileg vizsgáljunk PIKO-ra meg szilvapálinkára stb.aztán meghatározzuk,hogy te meg te ennyivel meg annyival még vezethetsz....hülyeség.Nincs más megoldás,mint kategorikusan tiltani és kész.A józanul veszélyesek kiszűrése meg elvileg a vizsgabiztosok meg az oktatók dolga.

  A kor nem érdem,csak állapot,én is osztom ezt a mondást,feltételeztem a vehemens védőknél,főleg Jack barátomnál ezt a kort,szavaiból az jön le,hogy ismeretsége szorosabb a drogokkal,mint a nagy átlagnak,és azért úgy gondolom a drogot fogyasztók nagy része az általam feltételezett korosztályból kerül ki.Nem felvágni akartam,ill. az igazamat bizonyítani a valószínűleg Jackénál magasabb életkorommal.”
 • 23. JackHerer 2012. november 26. 16:36
  „Gonzo, ezek szerint félreértetted a mondanivalóm lényegét. Ugyanúgy elítélem az olyan sofőröket akik "behapcizva" vezetnek, mint azt aki részegen vezet.

  De gondolom az osztrák polgárok is halomra lövik egymást a drog miatt (két tő marijuánát nevelhetsz otthon), meg az amerikaiak is (Colorado és Washington állam is most legalizált).

  Azt kéne már felfogni, hogy azt csinál a másik ember az életével amit akar. Ha alkohollal teszi tönkre magát akkor azzal, ha pikoval akkor azzal, szíve joga.

  A különbség csak annyi, hogy amíg az alkoholistát majdhogynem sajnálják, addig a "drogost" terrorizálják a rendőrök és a könnyű drogosokból sorozatgyilkost vizionáló polgárok. Igen, sajnos a saját bőrömön tapasztaltam ezt, de ezért az vesse rám az első követ aki soha életében nem volt részeg.

  Többször olvastam már itt a kommenteket a kábítószeres híreknél, de csak most regisztráltam (és ez lesz az utolsó kommentem is). Szörnyű, hogy mennyire gyűlölitek az embertársaitokat.

  Magyarország toleranciából (és még sok minden másból) egyes.

  u.i.: Bocs, ha az első irományom kicsit káosz volt, kapkodva írtam, mert más dolgom volt. Nem, nem az ideg vert a földhöz, azon már túlléptem, hogy felhúzzam magam rajtatok.”
 • 22. Pretorianus 2012. november 26. 16:25
  „21. knifemaster 2012.11.26. 15:55
  "hogy megint olyanok akarják az észt osztani,akik csak félinformációkra épült ismeretanyaguk van......"
  Azt, hogy "csak" félinformációkkal rendelkeznek egyesek, pl én is, az annak köszönhető, hogy a másik feléről nincs személyes tapasztalatunk. :) Én úgy gondolom, nem is baj. Az már viszont nagyobb, amit a 17. hozzászólásomban belinkeltem. És ha még hihetetlen is egyesek számára, vagyunk rengetegen, akik nem piálnak, nem cigarettázunk és a drogok is hidegen hagynak bennünket. Fura, de így is teljes életet élünk! :)”
 • 21. knifemaster 2012. november 26. 15:55
  „"18. gonzo 2012.11.26. 15:45
  Na,megjelentek a védhetetlent védők"

  Speicel nem védeni akartam csak rámutatni( arra az ismétlődő tényre),hogy megint olyanok akarják az észt osztani,akik csak félinformációkra épült ismeretanyaguk van......
  A kor pedig nem erény csak állapot.Mondom ezt 40 évesen...”
 • 20. Pretorianus 2012. november 26. 15:54
  „"18. gonzo 2012.11.26. 15:45

  "Jack barátom,azzal nem csökkented a bűnt,hogy felsorolsz mellé másik hármat,vagy akár százat."
  Ennyi, ez az igazság.”
 • 19. Mankapunka 2012. november 26. 15:51
  „Én csak azt szoktam tapasztalni,hogy csomó ember még szín józanul is veszélyeztet az utakon,mert alapból alkalmatlan a vezetésre.

  Nah,nekik milyen büntetést adnátok?

  Kutyász barátom,ha gondolod,behívhatlak egy kávéra,de ameddig,azt sem tudod,mi micsoda,addig kár a gőzért.”
 • 18. gonzo 2012. november 26. 15:45
  „Na,megjelentek a védhetetlent védők,gondolom a tizenéves,esetleg a korai huszonéves korosztályból.....
  Jack barátom,azzal nem csökkented a bűnt,hogy felsorolsz mellé másik hármat,vagy akár százat.

  A tefélédnek biztos elképzelhetetlen,de sosem vezettem ittasan.Az ismerőseim közül lehet,hogy van ilyen,de ezt a kommentet én írtam,nem ők.

  Tiszta káosz a hozzászólásod,lehiggadhattál volna előtte,jobban jártunk volna.

  A drogfogyasztási szokásaimmal is beletrafáltál.De mint a hozzászólásod nagy része ez is melléfogás,kávéval pl. legálisan vezethetsz autót,míg a tiltólistán szereplő drogokkal nem.Ez van,néhány gyenge jellemnek ezt lehetetlen megérteni,pláne betartani.

  Ez is jó tőled:"A PIKO kontra vezetéshez pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy amíg részegen egyenesen menni nem tudsz, addig egy bepikozott/speedezett/fuvezett emberről meg sem mondod, hogy valamilyen drog hatása alatt áll.
  Tehát ha nem látszik a drogoson,hogy drogozott vezethet.Még szerencse/szerencsénk,hogy a szabályokat nálad érettebb emberek hozzák.

  A kivilágítatlan biciklisről semmi vélemény?Vagy azokkal sincs baj,úgyis csak falun belül mennek(ez persze nem igaz),meg különben is,figyeljen az autós,nem?”
 • 17. Pretorianus 2012. november 26. 15:41
  „Linket beilleszteni pedig igazán nem nehéz...:)
  http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kek-hirek-bulvar/nemzetkozi-drogbandat-fogtak-fegyver-is-volt-a-pikosoknal-357875”
 • 16. Pretorianus 2012. november 26. 15:37
  „Gondolom a vehemensen védekezők ismerik ezt és más szereket is, behatóbban.Lelkük rajta. Ha felnőtt emberek, ott teszik tönkre magukat,/vagy nem.../ ahol akarják.De ha mások testi épségét veszélyeztetik bármilyen! módon, nos akkor már más a leányzó fekvése...És ne tegyük már nevetségessé magunkat avval, hogy egy csésze kávét bármely tudatmódosító szerhez/kábítószerhez hasonlítsuk... :)”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megjelent Szíj Melinda karácsonyi lemeze

Az énekesnő, első igazán megindító albuma után most egy, a karácsony hangulatához illő dalcsokorral… Tovább olvasom