Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Jutalom szakmák ifjú tehetségeknek Győrben

A győri Gábor László Építőipari Szakképző Iskolában a szakmai bizonyítványok ünnepélyes átadásával összekötött ballagáson vehették át a végzős diákok bizonyítványaikat.

Az elmúlt 16 évben mintegy 3 ezer fiatal sajátította el a bútorasztalos, épületasztalos, ács, állványozó, kőműves, burkoló, tetőfedő, festő, mázoló, tapétázó, kárpitos szakmákat.

Ezek szakmák iránt nagy kereslet van úgy hazánkban, mint az EU-ban, ezért ezen hiányszakmák biztos megélhetést jelentenek a fiatal szakembereknek. Az iskola tanulói közül többen részt vesznek a Szakma Kiváló Tanulója Országos versenyen. Ez évben 3 tanuló ért el a döntőben kimagasló eredményt. Novák Péter 1. helyezést kárpitos, Schermann Róbert 2. helyezést festő, mázoló és tapétázó, Gulyás Gábor 3. helyezést kárpitos szakmában.

A kiváló szakmai teljesítményt nyújtó diákokat a Szent György Cégcsoport Kft. ügyvezető igazgatója, dr. Szemerei Szabolcs dicséretben és pénz jutalomban részesítette, ezzel is támogatva a pályakezdő szakembereket, sok sikert és jó egészséget kívánva a nagy betűs élethez. Felvételünkön a jutalmazottak és a jutalmazó.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kutatással váltották ki az érettségit győri diákok

A Veres-iskola három diákja kiváló pályamunkát adott be a biológiaérettségire. Ez még önmagában nem… Tovább olvasom