Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 27°C Még több cikk.

jUNIor egyetem és Széchenyi-estek

A jUNIor egyetem következô elôadása 2010. október 13-án 15 órakor lesz a Széchenyi István Egyetem F elôadójában. A Széchenyi Tudományos Est 2. elôadása 2010. október 13-án 17 órakor lesz a Széchenyi István Egyetem F elôadójában.


Széchenyi-estek:

Segítenék. (Hogyan) segíthetek?
 
Az elôadó: dr. Budai István tanszékvezetô fôiskolai tanár.

Az 1980-as évek végétôl hazánkban újjászervezôdô szociális szakma egyfelôl rövid idôn belül rendkívüli eredményeket ért el, másrészt – a szakma újdonsága következtében – számos fejlôdési nehézséggel küszködik. A segítôszakmában dolgozó szakemberek körében permanens kérdés a szakmai önazonosság kérdése, amely elsôsorban és természetszerűen a segítôidentitás. Az elôadás arra ad választ, hogy hányféle módon fejezhetô ki a segítô munka lényege, hányféle segítô­identitás létezik, milyen megközelítésekben, miféle identitásokat vallhatnak magukénak, mit tarthatnak gondolati-érzelmi esszenciának, alapnak a szakemberek, a laikus segítôk és az önkéntesek.


jUNIor egyetem:

Intelligens jövô? - Számítógépek a XXI. században

Az elôadó: Varjasi Norbert egyetemi tanársegéd, szakterülete a szoftverfejlesztés és az objektumorientált programozás oktatása.

Napjainkban egy gyermek elôbb megismerkedik a csúcstechnológiával, minthogy megtanulna beszélni, hamarabb megtanulja azokat hibátlanul használni, mint olvasni. Mára természetessé vált, hogy a képernyô elôtt ülve vagy a mobiltelefon segítségével elutazhatunk távoli tájakra, több ezer kilométerre élô barátainkat láthatjuk, hallhatjuk vagy az internetes naplónkba írt gondolatainkat egy kattintással kürtölhetjük világgá. Online világban élünk.

Minden érdeklôdôt szeretettel várnak.
Elôzetes regisztráció lehetséges a http://tamop423.sze.hu linken.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A pannonhalmi mentősök várják a kolontáriak megsegítésére szánt adományokat

Akik segíteni szeretnének élelmiszerrel, tisztítószerrel a vörösziszap katasztrófát elszenvedő kolontáriaknak számára, csütörtökig jutassák el adományaikat a pannonhalmi mentőállomásra. Tovább olvasom