Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Jungi: megoldás a Figyes-laktanyára

Nem tartja feleslegesnek a Frigyes-laktanya hasznosítása ügyében az aláírásgyűjtést Jungi Csaba győri alpolgármester, a Pro Urbe Győr Egyesület elnöke. Szerinte ebben a kérdésben nem meddő közgyűlési vitára van szükség.

A Frigyes-laktanya
Dézsi Csaba András győri alpolgármester (Fidesz) a Kisalföld szombati számában azt állította: okafogyottá vált a Pro Urbe Győr Egyesület Frigyes-laktanya ügyében elindított népi kezdeményezése, mert a téma a szeptemberi közgyűlés napirendjén szerepel. Jungi Csaba, a civil szervezet elnöke nem ért egyet ezzel a vélekedéssel.

„Tisztelettel kérem a polgármesterjelölteket, ne az eddigi bizonyítvány megmagyarázásával, és ne kezdeményezésünk hatástalanításával foglalkozzanak, hanem legyenek partnerek a megoldásban. Ezért figyelmesen olvassák el az aláírásgyűjtő ívet. Abból világosan kitűnik, mi nem meddő közgyűlési vitát akarunk a Frigyes-laktanya ügyében, hanem olyan határozati javaslat elfogadását kezdeményezzük, hogy az önkormányzat – anyagi kötelezettségvállalásra is kiterjedően – minden lehetséges eszközt tárjon és használjon fel, teremtse meg az ingatlan Győr érdekének megfelelő hasznosítási feltételrendszerét" – áll a lapunkhoz eljuttatott nyilatkozatban. Jungi a támadásokat azzal magyarázza, hogy a probléma felvetésével olyan pontra tapintottak, amivel a pártok tizenkét éve nem tudnak mit kezdeni.

Előzmények:

A polgármester a Frigyes-laktanyáról (2002-06-11) >>
A városé legyen megint a Frigyes (2002-06-18) >>
Akció a Frigyes-laktanyáért (2002-06-11) >>
Hitelesített helyi népi kezdeményezés (2002-06-14) >>
Tízezer helyett egy is elegendő (2002-07-19) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hintós menet virágkoszorúkkal

Virágesőben fürösztötték meg Győr belvárosát tegnap délután. A Győri Nők Független Szervezete… Tovább olvasom