Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Jubileumi Médiabál Győrben - sok fotó

A hétvégén rendezték meg a tizedik médiabált. Több rangos elismerést is átadtak az ünnepségen. Képriport.

Az esemény, amelynek híre már messze túljutott a megyehatáron, a közélet, a művészvilág, a gazdasági szféra és a média baráti, jótékony találkozója. Az idei mulatság a széles körű összefogásnak, önzetlen segítségnek köszönhetően jól telt el a jubileumok jegyében. 

Médiabál Győrben - 2013 (I). Fotó: Mészáros Mátyás

Dr. Szekeres Tamás, a Széchenyi István Egyetem és dr. Mezey Barna, az ELTE rektora adta át „Az év médiaszemélyisége" díjat.

Az elismerést a Presztízs-díj megalapításának gondolatáért, valamint a 2012-ben elindított népi kezdeményezésért – Vizet a Dunába! – vehette át egykori egyetemének, illetve a rektori konferencia vezetőjének kezéből a Lapcom kft. ügyvezetője Szammer István.

Médiabál Győrben - 2013 (II). Fotó: Mészáros Mátyás

A 2012-ben hagyományteremtő szándékkal alapított Audi Hungaria Motor Kft. Média-díjat, melyen megyei újságírók pályázhattak írott és képi kategóriában.

Huszonhét pályázó közül végül a Kisalföld szerkesztő újságírójának, Vida István és a GyőrPlusz TV külsős munkatársa, az ORF tudósítója, Fűzfa Zsolt vehette át a díjalapító cég ügyvezető igazgatójától, Rozman Richárdtól.
 
 
Médiabál Győrben - 2013 (III). Fotó: Mészáros Mátyás
Médiabál Győrben - 2013 (IV). Fotó: Mészáros Mátyás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Siker előtt a győri fiatalok: nézze meg reklámfilmjüket - videó

A győri fiataloknak, Stinner Fridának és Vitáris Gábornak és a fotózásban segédkező Fábián Fanninak nem volt hatalmas komputer parkja, hogy animációs filmet készítsen. Tovább olvasom