Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 1°C | 7°C Még több cikk.

Jubileumi lokálpatrióta-bál

Győr - A Győri Vendégvárók Egyesülete 2009. január 31-én tizedik alkalommal rendezi meg a lokálpatrióta-bált. Az esemény Győr város hivatalos bálja.
Szabó László, a Győri Vendégvárók Egyesületének elnöke sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy a jótékony céllal tíz éve elindított bál eddig már tízmilliónyi forintot adott át rászoruló szervezetek számára (többek között gyereksebészet, szívcentrum, mindszentpusztai autistaotthon). A győri báli hagyományok felélesztése kétségkívül ehhez az eseményhez kötődik. Bolla Péter a győri városháza képviseletében ezért is jelenthette be, a bál színvonalát is elismerve, hogy Győr hivatalos bálja lesz a 2009. január 31-én, a győri egyetemi csarnokban 19 órakor kezdődő színpompás esemény.

A bálra a hagyományok szerint vendéglők állnak össze és ők biztosítják saját vendégeiknek az ínycsiklandó menüt. Jövőre a Carmen, a Club Carat, a Hotel Golden Ball és a La Maréda étterem áll csatasorba, és menüjük már önmagában csalogató. Ám ehhez jön még ráadásnak a Kamé Kft. által szervezett program. A műsorvezető személyét sokáig titkolták, most már elárulható a meglepetés, a Megasztárból is ismert Szekeres Nóra konferálja a fellépőket, a Széchenyi-egyetem kamaraegyüttesét, az Albatrosz táncegyüttest, a Princesst, a Dimenzió TSE-t, a Lobo Latino együttest. Fontos, hogy a tizedik lokálpatrióta-bálon ismét lesz táncverseny, valamint a Pro Urbe segítségével bálkirálynőt választanak.

A városháza képével díszített kis tájékoztató füzet, amelyben a menüsorok is megtalálhatóak, már ott van négy étteremben. Ez alapján lehet rendelni a tizenhétezer forintos belépőket.
A városháza képével díszített kis tájékoztató füzet, amelyben a menüsorok is megtalálhatóak, már ott van négy étteremben. Ez alapján lehet rendelni a tizenhétezer forintos belépőket.

A bál fővédnöki posztját ismét Borkai Zsolt, Győr polgármestere vállalta, a védnökök között pedig ott vannak a város alpolgármesterei, Ottófi Rudolf, Németh Zoltán, Simon Róbert Balázs, Somogyi Tivadar, valamint Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke, Mészáros József, a Pro Urbe elnöke, Pető István, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke, Székely László, a Rotary Club Győr, Babarczi László, az Első Győri Lions Club és Radek József, az Arrabona Lions Club elnöke. A bált, amelyből a Lurkó Alapítványt segítik majd, támogatta az A1 Autó Győr, a Vill-Korr, a Palatia nyomda, az Uniqa, az Egyetem étterem, a Büchl Hungaria, a Matusz Vad, az X-Meditor és a Kisalföld.

Olvasóink írták

  • 1. Fedayn 2008. december 19. 19:48
    „Nem illdomos válságok kellős közepén bálozni!,,Uraink,nagyjaink" gyakorolhatnának egy kis önmegtartóztatást,mintahogy mi tartunk kényszerből!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Becsapják az időseket

Győr - A győri Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény lapunkon keresztül felhívja a… Tovább olvasom