Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Jövő áprilisig bezár a 2-es posta Győrben

Csaknem egy évre bezárt a győri 2-es posta – a legnagyobb forgalmat lebonyolító postahelyet ugyanis felújítják.
Jelenlegi formájában már nem képes az ügyfélforgalmat lebonyolítani, ezért átalakításra szorul a győri vasútállomás mellett működő posta. A felújítás ideje alatt a szolgáltatásokban néhány változás várható – tájékoztatta a Kisalföldet a Magyar Posta. Kezdjük a legfontosabb tudnivalókkal: a vasútállomás mellől átmeneti helyre, a Révai Miklós u. 5. alatti Szárnyaskerék Hotel félemeletére költözik a posta, ahol korlátozott szolgáltatással látja el ügyfeleit. Figyelem: itt átveszik ugyan az értesített és a fiókra érkező küldeményeket, de a felvételi szolgálatot már más postákon vehetik igénybe az ügyfelek.

Miután a forgalmas győri 2-es posta bezárt, felvételt legközelebb a Bajcsy-Zsilinszky út 46., a Földes Gábor u. 27., a Lajta u. 13. és a Fehérvári úti Intersparban lévő posta lát el.
A győri 2-es posta az egyik leg-

nagyobb forgalmat lebonyolító hely a városban, így nyilván mindenkit az érdekel, a napi több száz ügyfelet fennakadás nélkül át tudja-e venni a többi posta.

Reizerné Bella Rita, a győri 2-es posta vezetője erre azt válaszolta, igen – a dolgozókat mától az előbb felsorolt hivatalokba irányították át, ahol hosszabb nyitva tartással fogadják az ügyfeleket.

A munkákat 2007 áprilisára fejezik be, a beruházás bruttó értéke 200 millió forint. Háromnegyed év múlva már tágas közönségtér, ügyfélhívó rendszer, új informatikai és biztonságtechnikai háttér várja az ügyfeleket. Azt is ígérik: a dolgozóknak a munkavégzéshez a hagyományos, illetve az egyre bővülő, új postai szolgáltatásoknak megfelelő körülmények állnak majd rendelkezésükre.
A Szárnyaskerék Hotel posta nyitva tartása: hétfőtől péntekig 8–19 óráig, szombaton 8–12 óráig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A drogmentes nyári vakációért

Másfél hónapig sporttal, szórakozási lehetőséggel próbál alternatív lehetőséget kínálni a… Tovább olvasom