Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Jöttek, szavaztak, mentek - Rendkívüli gyors közgyűlés

Győr - Gyorsan lerendezték a képviselők a ma délutáni közgyűlést. A finisben a testület még 8 millió forintot szavazott meg a férfi kézilabdásoknak, igaz az majd csak szombaton dől el, hogy az élvonalban folytatja-e a csapat. Nézegessen képviselőket: galéria.

S már vége is
16.27:
Véget is ért a rapid közgyűlés. A testület a végén még megszavazott 8 millió forintot a férfi kézilabdásoknak, zárt ajtók mögött elbírálta a fellebbezéseket, majd mindenki jól hazament.

Zenei integrálódás
15.56:
A Bartók Béla Ének-zenei Általános Iskola augusztus 1-jétől a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskolához integrálódik - szavazták meg a képviselők.

15.44: Rohamtempóban szavaznak a képviselők, már azt is jóváhagyták, hogy a majdani Országzászló emlékmű közelébe, a Bisinger sétányra kerülő kettőskereszt felállítására közérdekű kötelezettségvállalás szerveződjön. A testület elfogadta Bécsi Zoltán szocialista frakcióvezető-helyettes javaslatát, hogy egy táblán szerepeljen, a Magyarországon életüket vesztett áldozatok emlékére hozták létre az emlékhelyet.

Utazik a dalkör
15.40:
A testület nem folytatott vitát a legutóbb félbehagyott napirendi
pontról, a társadalmi szervezetek, alapítványok támogatására szolgáló 25 millió forintos keret szétosztásáról, csupán szavazott róla. Az indítványt 21 képviselő elfogadta, 6 képviselő nemmel voksolt, 1 ember tartózkodott.

Elegen voltak.
Elegen voltak.

A legtöbb pénzt, 895 ezer forintot a Rába Dal- és Társaskör kapta római útjára. Az Összefogás a Polgári Körökért Egyesületnek az Összefogás című lapra, a Bálványosi Zöld Sziget Egyesületnek játszótér kialakítására jutott 595 ezer forint.

15.37: A 36 tagú testületből 29 képviselő van jelen, a testület határozatképes, így Borkai Zsolt polgármester megnyitotta a rendkívüli ülést.

A győri közgyűlés (Fotó: Krizsán Csaba)

Beharangozó
A testület az akkor elmaradt 13 napirendi pontot tárgyalja, így többek között a társadalmi szervezetek, alapítványok támogatására szolgáló 25 milliós keret felosztását, a Bisinger sétányon létesítendő kettőskereszt megvalósítására közérdekű kötelezettségvállalás szervezését, a házi segítségnyújtás bővítését, Borkai Zsolt polgármester ingolstadti útjának engedélyezését, valamint a Győri ETO FKC férfi kézilabda szakosztály céltámogatását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Operában a segítség

Győr - A Stuttgartban élő, Bartók- és Liszt-díjas operaénekes Verebics Ibolya volt iskoláján segít. Tovább olvasom