Kisalföld logö

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Jótékonysági állatárverés

Jótékonysági állatárverést tartanak Győrben az állatkert mellett vasárnap délelőtt 10 órától. A befolyt összegből gyermek vérnyomásmérőket vesznek a győri mentőszolgálat mentőautóiba.

˝Tudomásomra jutott, hogy nincs gyermek-vérnyomásmérő a győri mentőszolgálat minden kocsijában és ezért, ha balesetes gyermekhez érkezik a mentő, nem minden esetben tudják mérni a vérnyomását. Jómagam és még jó pár tenyésztőtársam – köztük egy mentős is – összefogtunk és segíteni kívánunk ezen a helyzeten˝ – írta szerkesztőségünknek küldött levelében Rugovics Péter főrendező, s ezért jótékonysági állatárverést tartanak Győrben az állatkert mellett megrendezendő kisállatbörzén vasárnap délelőtt 10 órától. Az állatokat neves tenyésztők ajánlják fel. A befolyt összegből gyermek vérnyomásmérőket vesznek a győri mentőszolgálat mentőautóiba. Akinek az árverésen a legtöbbet fizetnek felajánlott állatáért és aki a legtöbbet fizeti ki egy állatért, azt a kisállatbörze rendezősége külön ajándékkal lepi meg. Ezenkívül plüssállatok gyűjtését is megszervezték a balesetet szenvedett gyermekek számára. Ezeket a plüssfigurákat adják át szombaton a mentőknek.


A Kisalföld ott lesz

Aki ˝csupán˝ adakozni kíván az ügy javára, megteheti a rendezőségen keresztül, vagy felajánlhatja az alábbi elérhetőségeken: rugovicspeter@freemail.hu, 70/380-1557. A szervezők várják a jó szándékú érdeklődőket, s üzenik: ˝Gondoljanak arra, hogy bármelyikünk gyermekéhez jöhet még a mentő!˝ A Kisalföld ott lesz.


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Régen a vonatot is elbírta

Dunaszeg és Kunsziget még a vasúttársaságtól ˝örökölte meg˝ azt a hidat, amelyről hiába tiltották ki… Tovább olvasom