Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Jótékony Presztízs-gála

Szerdán szerkesztőségünkben vette át dr. Szammer Károlyné, a Regionális Onkológiai Alapítvány referense és dr. Pintér Tamás osztályvezető főorvos, az alapítvány elnöke a Presztízs-gála bevételéből származó pénzről szóló utalványt.
Az egymillió forint ma már az alapítvány számláján van. Mint azt az osztályvezető főorvos elmondta, nagy szükségük van az adományokra, melyek sorából a Kisalföldi Presztízs Díjak átadása után megkapott az ugyancsak jelentős tételek közé tartozik. Segítségével infúziós pumpát rendelhetnek meg.

Dr. Szammer Károlyné és dr. Pintér Tamás örömmel vette át az egymilliós utalványt, amely a daganatos betegek gyógyulását segíti majd. Fotó: Krizsán Csaba

Ez az eszköz nagyon fontos ahhoz, hogy a betegek számára előírt kemoterápiás infúzió pontosan, időre folyjon le. A pumpa egyébként arra is lehetőséget ad, hogy a betegek akár a munkahelyükön is kezelés alatt legyenek. Vagyis ne essenek ki a számukra megszokott életritmusból.
Dr. Szammer Károlyné a kis ceremóniát követően kifejtette, alapítványuk a sok önzetlen támogatónak köszönhetően a betegek ellátási körülményeit nagyban javíthatta.

Légkondicionáló, hűtők a gyógyszerek tárolására, kényelmesebb kezelést biztosító ágyak azok, melyek az 1999 óta működő alapítvány tevékenységét fémjelzik.

A Kisalföldi Presztízs Díj támogatása nagyon jól jön, ebből 2008 elején már üzembe is helyezhetik az új infúziós pumpát. A Regionális Onkológiai Alapítványnak, amelyet nyolc éve egy beteg hívott életre, sorstársaiért bárki segíthet, ha úgy gondolja. Számlaszámuk: UniCredit Bank, 10960008- 00000011-48100001; adószámuk: 18537389-1-08.

Dr. Pintér Tamás és dr. Szammer Károlyné is résztvevője volt a gálának, és hamarosan átvehetik az infúziós pumpa megvásárlását elősegítő milliós támogatást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr legidősebb asszonya

A 103 éves Nagy Ferencné, Ilona néni szerdán ünnepelte 103. születésnapját, ebből az alkalomból dr.… Tovább olvasom