Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 25°C Még több cikk.

Jótékony Lionok

Az Arrabona Lions Club hagyományos nyáresti jótékonysági partiját ma délután 5 órától tartja a Klastrom Szálló udvarán.
 Az est résztvevői meghallgathatják Pusztai Antal, a montreaux-i gitárverseny első díjasának, valamint a Raab vonósnégyes koncertjét, gyönyörködhetnek Kustán Melinda textiltervező iparművész és Töreky Aliz divattervező munkáiban.

A reprezentatív est bevételéből a klub a vakok és gyengénlátók megyei szervezetét támogatja. A rendezvényen megtekinthetők és kipróbálhatók lesznek az Autófórum Riegler Kft. által forgalmazott autók és a Harley Davidson-szalon motorjai. Az adományt (személyenként 25 ezer forintot) az Arrabona Lions Club 10700031-26829704-51100005-ös számlájára lehet átutalni. Az estre – magánszemélyek – 10 ezer forintos jegyeket is igényelhetnek az alábbi elérhetőségeken: 9028 Győr, Pándzsa u. 28/A, tel.: 20/9353-529, e-mail: mennyei@enternet.hu. (Az adományozókat természetesen megilletik az adótörvényben biztosított kedvezmények, amelyről – közhasznú szervezetként – az Arrabona Lions Club igazolást ad.)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A megyeszékhely szégyenfoltja

A vasútállomás a megyeszékhely egyik kapuja, így nem mindegy, hogy a városba vonattal érkező naponta több ezer ember első benyomása milyen Győrről. Nos, ha csak ez alapján ítélnék meg a várost, talán soha többé nem kívánkoznának vissza. Tovább olvasom