Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Jótékony akció: Összefocizták Zsóka laptopját

Győr - Az Első Győri Lions Club és ifjúsági szervezete, a Leo Club Egyesület tevékenységei között kiemelt figyelmet szentel a vakok és gyengénlátók megsegítésének. Idei jótékony futballtornájuk bevételéből a Kisalföldből ismert Zsolnai Zsókának szeretnének laptopot vásárolni.
Talán emlékeznek rá az olvasók: a naponta Győrbe ingázó vak lányról még karácsony előtt írtunk, remélve, hogy egy laptop nagyban segíthetné a tanórákra való felkészülését. Kovács Eszter a leósok nevében örömmel számolt be hétfőn arról, hogy az idei, XIII. Leo Focikupa elérte, sőt, túlszárnyalta célját.

A 19 csapat nevezési díjából, a felajánlásokból, valamint a támogatásokból összegyűlt összeg így nem csak arra elegendő, hogy Zsókának beszerezzék a laptopot. (Reményeik szerint még egy látássérült fiatalnak is örömet tudnak szerezni hasonló adománnyal.)

– Mindez a számítástechnikai cégek segítségének is köszönhető, akik vezetőit sikerült megnyerni ügyünknek – tájékoztatott Kovács Eszter.

– A kupa egy csapata – Langyabandi néven – felajánlott egy szkennert Zsóka részére, amelyet már rendelkezésére bocsátottak, illetve a csapat egyik tagja a microORG Kft. munkatársa, akinek közbenjárására a cég kedvező áron ajánlotta fel a vásárlási lehetőséget.

A leósok a család, valamint a Kazinczy-gimnázium vezetésével történő egyeztetést követően ünnepélyes keretek között adják át a laptopot, öröm, hogy mindehhez a Kisalföld is hozzájárulhat.

Beszélő számítógéphez juthat: Zsolnai Zsóka, a Kazinczy-iskola 11. b osztály tanulója egyik segítőjével, Lakó Alexandrával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utcai élsport magas fokon – breaktánccal Dubajba

Győr - Kezdetben a győri utcák nézőközönségét szórakoztatták, ma pedig lehetőségük van arra, hogy… Tovább olvasom