Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Jósnőnél jártunk - Malvína tényleg megmondja a tutit!?

Vajon a mágiának és a jóslásnak van valós alapja? Vagy csak kacsa az egész? A kisalfold.hu csapata erre a kérdésre kereste a választ és ellátogatott Malvínához, a „legőszintébb jósnőhöz, aki már sok emberen segített" (olvasható az alábbi szöveg, a Kisalföld napilap apróhirdetései között). A 18 éves asszonyt, többek között erről is kérdeztük... VIDEÓ!
Mióta világ a világ, szeretnénk ismerni a jövőt, szeretnénk, ha vágyainknak megfelelően alakulnának a dolgok körülöttünk. De a nagy egész úgy van kitalálva, hogy csak keveseknek, és csak ritkán adatik meg a dolgok előre kiszámíthatóságának képessége.Malvína édesanyjától örökölte a képességet és tarot kártyáit is. Apróhirdetésében olvastuk, hogy megtudja szabadítani az embereket az impotenciától, az alkoholizmusból és az epilepsziától is... s, hogy igaz-e a róla írt állítás, arról természetesen a jósnő tolmácsától kaptunk választ, de (mivel pácienssel nem találkoztunk), így nem tudjuk megerősíteni ezt a képességet...

Malvína apróhirdetése a Kisalföldben
Malvína apróhirdetése a Kisalföldben


Olvasóink írták

51 hozzászólás
 • 51. woodu1 2009. április 27. 22:48
  „Tisztelt Szerkesztőség!
  Alapjaiban kellene megvizsgálni az ilyen jós- eseteket. Ha az orvosi kuruzslás büncselekmény, akkor a jóslás is az.
  Ilyen végzettségről szóló okiratot ne lehessen szerezni.Nagyon helyesen tiltották meg az ilyen tevékenységet még az átkosban a 80-as években.Most is be kellene tiltani.
  Az ám, ha ezt a büncselekményt valaki vállalkozásban végzi, valamennyi adót, járulékot fizet, akkor az már legális? Ilyen uton nem gondolom, hogy a munkanélküliséget kellene, lehetne csökkenteni,és ezáltal csökkenne is.
  Nem gondolom, hogy az állam, mint a törvényesség őre minden erkölcstelent be kellene vetnie a pénzhajhászás érdekében, mert nem ellenőrzik, hogy ki miből nyerekedik, csak fizesse az adót.
  Ilyen cimen a szerencsejáték,a prostitució is büncselekmény, meg a szerencsegépek, csak van,ami leglizálódott az idők folyamán- sajnos.
  Azt is megvizsgálnám a nyomozók helyében, hogy a "Malvina"-féléknek miből adtak milliókat a jövőjüket látni szerető kundschaftok, azaz miből tellett nekik annyi "kidobni-való" pénzre, értékre, hogy a realitástól teljesen eltávolodtak. Könnyen jött pénz, vagy vagyon,könnyen megy..., szerintem azon pénzekhez is törvénytelen uton jutottak hozzá azok,akik jóslásért annyit fizettek. Akik napi 8 órában becsületesen dolgoznak a megélhetésükért, azok bizonyára nem a jövő-látásukért akarnak fizetni tetemes összegeket.
  Nekem is jósolt pont az a bizonyos "Csongrádi" boszorkány elhalt társa, de én nem adtak egy petákot sem érte, és csupa olyan dolgot mondott, amit tudtam, hogy tudhatja rólam.
  Az erkölcs oltárán szerintem erősen kellene ellenőrizni az ilyen tevékenységeket, és szigorubban is büntetni,nem röhögcsélni rajta, meg talányoskodni, hogy miként is kezeljék az ilyen ügyeket.
  Szóval az államnak ismét az ellenőrző szerepét hangsulyozni kellene, mert nem biztos,hogy mindenki élni tud a hirtelen rázudult fene nagy szabadsággal. Szabadság nem jelentheti azt, hogy más szabadságát, jogát, vagyonát korlátozom, megfosztom ilyen-olyan trükkel,hiedelmekre épülő törvénytelenségekre.
  Egyébként a rokonom felesége a csongrádi "boszorkány" nekem aztán jósolhatna, de nekem nem teszi,mert tudja, hogy hiába tenné. Inkább Istenben kellene hinni, és azt reklámozni, abból még nem volt baj, sőt sokak életét pozitivan változtatta meg, és mindazt ingyen. Ezt kellene az államnak elősegitenie, terjesztenie...
  Tisztelettel
  woodu”
 • 50. Judytka 2008. november 27. 18:04
  „Ez egy szélhámos!!!”
 • 49. Misztertejfel 2008. november 26. 15:01
  „Nem szólok hozzá a témához, mert Malvina úgyis tudja, mit akarok írni. És valószínűleg nem tetszik neki.”
 • 48. elemér 2008. november 24. 09:59
  „45. hozzászólás Magor

  Hogy te mit tudnál fiam, meg hogy mit tudsz az két különbözö dolog. Én életem az USA-ban töltöttem, angolul és spanyolul tudok és otthol vagyok a net-n, ahol te csak cipöm pucolhatod.”
 • 47. elemér 2008. november 24. 08:58
  „45. hozzászólás Magor, 46. hozzászólás MTT

  Ha a mai napot nem mosollyal kezded, kezdj el gyakorolni holnapra!

  elemér”
 • 46. MTT 2008. november 24. 08:12
  „elemér, te igen hülye vagy wazzeeeeeeeeeeeee”
 • 45. Magor 2008. november 23. 13:26
  „Elemér!

  Köszönöm a közhelyeket! Talán még belefér, bár tele a puttonyom a sok marhaságokkal! Baromságokat én is tudnék bemásolni ide, de ettől még nem lesz senki se bölcsebb vagy több.
  Inkább a saját gondolataiddal büszkélkedj, akkor majd jobban megbescült embere leszel a társadalomnak! De így...?!”
 • 44. hsd 2008. november 23. 09:36
  „Fehér mágia. Hmmmm...”
 • 43. Enemy 2008. november 23. 06:42
  „Jósnőnél jártunk - Malvína tényleg megmondja a tutit!?
  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  Vicces:)
  Aki akar bízzon ebben.De szerintem vannak erre más helyek is mint egy "családi lap"

  ui:vájjon teknőt ne szerencsétlenektől tarháljon (ha csinálsz nekem woodoo babát akkor kitöröllek ez emlék könyvemből!!!)”
 • 42. elemér 2008. november 22. 23:44
  „30. hozzászólás Magor

  Ha ellenségeket akarsz szerezni, próbálj meg megváltoztatni valamit.

  Woodrow Wilson”
 • 41. Gátőr-bácsi 2008. november 22. 21:42
  „Szerintem a helyében én sem tennék másképp. Van vevő a cuccra akkor tessék egyetek, velem nem találkozhatatok a házában az biztos. Mégis újra azt mondom, kényszer nékül látogatják hofitársaink a jósdát. Csak azt tudnám, hoyg sikerült megbirkóznia az epilepsziával? Az is lehet, hogy nem is jós hanem Isten és igy sokkal többet tud az isteni betegségről, mint azt a tanult tudorok. Ja és neki van ideje, pontosítok csakis az van és igy lazán tud megvezetni fásult fáradt embereket. Mert ugye tudjuk hol tart a megreformizált egésszégügyünk?”
 • 40. kekec 2008. november 22. 20:37
  „Mi az, hogy "megtudja szabadítani"? Már minden paraszt írhat az újságba? Megáll az ember esze!”
 • 39. raffy2 2008. november 22. 20:27
  „szerintem ezek szélhámosok és csalók. csak hülyítik az embereket.de gondolom az apeh ellenőrzi őket.”
 • 38. ideals 2008. november 22. 20:01
  „.. Hát most hagyom, hogy kiröhögjetek (bocs a vulgáris kifejezésért) -
  Még fiatalasszony koromban Bp. VII. kerületében mellém lépett egy fiatal cigányasszony karján egy kisgyerekkel, hogy majd ő jósol nekem - épp vásároltam valamit, épp tettem el a pénzt, és látta a kezemben. Mondom neki, nincs elég pénzem. Közben látja a kezemben a százasomat, ki is kapja belőle mindjárt, hogy ez elég lesz a jóslásra. (Azért akkoriban egy százas még ért valamit.)
  Mondom, nem akarom, hogy jósoljon, adja vissza. Ráköpött egy hatalmasat a pénzre, azt mondja most adja vissza. Mondom - nem kell! - Na, látja, ezért nem lesz soha gazdag, mondja - és faképnél hagyott.
  Persze, hogy nem vettem vissza a túrhás pénzt, nanáhogy.. - Elég raffinált volt, nem? - ki tudja, hány emberrel csinálta meg ezt egy nap. Szerintem jó órabérben dolgozott!”
 • 37. Poltergeist 2008. november 22. 19:45
  „Szerintem nem kellene ennyire lealacsonyodni mélyen tisztelt szerkesztőség.”
 • 36. N.G 2008. november 22. 19:41
  „Nem ő véletlen a Fogarasi Árpád testvére Malvin, aki Szalacsi Sándortól fiatalabb 2 évvel és iskola társa VÓT VALAMIKÓ???? :)”
 • 35. raffy2 2008. november 22. 19:27
  „áfás számlára mit ír?”
 • 34. Touareg 2008. november 22. 19:15
  „Jóslás 4000, gumi nélkül 6000! :)))”
 • 33. raffy2 2008. november 22. 18:25
  „mennyit kér ez a maca ezért?”
 • 32. SAmu 2008. november 22. 18:05
  „Éz á 18 éves Málvíná nénje ányira mígsem üggyes, mert mágyárú míg ném túd, merhogy tómáccsra ván szűkségé.... (sic a köbön!).
  Bisztos ingyér gyúgyíccsa a nípet.... (síc...sic!)”
51 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisiklott és kigyulladt egy mozdony Ménfőcsanakon

Győr- Ménfőcsanak. Kigyulladt egy személyszállító vonat mozdonya a Győr-Pápa közötti vasútvonalon,… Tovább olvasom