Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | -1°C

Jön a Gyógy-ír 2. könyv!

Győr - Márciusban az olvasók a kezükbe vehetik a Gyógy-ír, a Kisalföld nagy egészségkönyve 2. kötetét. A kötet szerves kiegészítője az első könyvnek, amely közel tízezer példányban kelt már el!

A Gyógy-ír 2. kétszázhúsz színes oldalon, kemény kötésben jelenik meg. Szerkesztőjével, dr. Dézsi Csaba András osztályvezető főorvossal, a Kisalföld Gyógy-ír rovatának szerkesztőjével az új könyvről beszélgettünk. Az első, tavaly októberben kiadott kötet tapasztalatai nagyon kedvezőek. Annak ellenére, hogy csupán két megyében terjesztették, több mint kilencezer példányban vásárolták meg az olvasók. Köszönhető ez az igényes megjelenésnek és az érthetően, érdekesen megírt tartalomnak, valamint a Kisalföld Gyógy-ír rovata 15 éve töretlen népszerűségének, széles olvasóközönségének. A Gyógy-ír könyv szakmai fogadtatása is jó volt. Dézsi főorvos mint szerkesztő a könyv témáinak megírására olyan szerzőket kért fel, akiket a különböző szakterületek reprezentánsai is elfogadtak, velük erről korábban konzultált s a tanácsukat kikérte.

Nem kis kihívás volt az egészségkönyv szerkesztése és megjelentetése az internet korában, amikor a keresőprogram egy gombjának megnyomásával minden témában több száz választ ad ki a számítógép – vélekedik a főorvos. Alapos és korszerű ismeretekkel, a laikusok számára is fontos témákat foglaltak kötetbe közérthetően és szemléletesen orvos társai. Ezt méltányolták az olvasók, hiszen minden otthonban szükség van egy könnyen kezelhető gyógyászati kiadványra. Oláh J. Péter könyvet illusztráló kiváló fotóinak is nagy szerepet tulajdonít a szerkesztő a könyv sikerében. Az ár és érték arányításában, a Lapcom kiadó kft.-nek köszönhetően  az érték felé billen a könyv esetében a mérleg. A család napilapjának hűséges előfizetői 1600 forintot spórolhatnak, ha megveszik a második kiadást! Hiszen az számukra csupán 1990 forintba kerül, míg azoknak, akik nem rendelkeznek előfizetéssel, 3500 forintot kell érte kifizetniük.

Fotó: Szük Ödön

Ami a Gyógy-ír 2. könyvről elöljáróban elmondható: tizenegy témával, szakággal foglalkoznak majd a szerzők. Dr. Dézsi Csaba András elmondta, a kötetből hasznos egészségügyi ismereteket kaphatnak majd az olvasók, többek között az utazáshoz. Témája lesz a Gyógy-ír 2.-nek a bőrgyógyászat, a kardiológia és azon belül a szívgyógyászat, a nefrológia (a vese betegségei), az étkezés, a speciális diéták és a szemészet is. A Kisalföld nagy egészségkönyvének második kötetében helyet kap az aneszteziológia és intenzív terápia, a radiológiai vizsgálatok, a fogászat, szájsebészet és ezen belül az implantológia, a kézsebészet. Az előbbiekhez hasonlóan sokak érdeklődésére számot tartó plasztikai sebészet képanyagát tekintve számos olyan érdekességet nyújthat az érdeklődőknek, melyet más helyeken eddig nem láthattak.


Kedvezmény

A Gyógy-ír 2. könyvet, valamint a kedves tavaszi, megzenésített gyerekverseket tartalmazó CD-t (Meglepetés címmel) és a Kisalföldi építész könyvet is megrendelhetik a holnapi számunkban található, ingyenesen beküldhető levelezőlapon! Előfizetőink ezen a három kiadványon több mint 4500 Ft-ot spórolhatnak!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Malacokkal borult

Győr - Csütörtökön a déli órákban egy malacokat szállító pótkocsis szerelvény felborult a 85-ös… Tovább olvasom