Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 14°C Még több cikk.

Jól tanuló sportolók a Széchenyi István Egyetemen

A Széchenyi István Egyetem jó tanulmányi eredményt elért, eredményes sportolói tevékenységet felmutató hallgatói 1977-től pályázhatnak a "jó tanuló - jó sportoló" elismerésre.

Az elmúlt tanév tanulmányi és sporteredményei alapján a nyertesek – Sóska Renáta, Szalánczi Kitti és Papp Renáta – a szeptember z egyetem tanévnyitó ünnepségén vehetik át a díjjal járó díszoklevelet.

Az első helyezett Sóska Renáta neve felkerül a Városi-Egyetemi Csarnok aulájában található, az eddigi nyerteseket megörökítő emlékfalra.

Az első helyezett Sóska Renáta a Zala megyei Lentiből jött a győri egyetemre, jelenleg a regionális és környezeti gazdaságtan mesterszakon tanul. A zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban érettségizett lány sportága a triatlon és a duatlon, a Széchenyi István Egyetem Sportegyesületében sportol, edzője dr. Zakariás Géza egyetemi docens.

Elmúlt félévi tanulmányi eredménye 4,82. Az Egyetemi Országos Bajnokságon triatlonban aranyérmes volt, a Duatlon Országos Bajnokságon második lett.

A második helyezett mosonszentmiklósi Szalánczi Kitti kereskedelem és marketing BA szakon tanul, s egykor a győri Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában érettségizett. Sportága a teke, a megyeszékhely Dynamic Szinflex Tekesportkörében az edzője Gecseyné Pölcz Ildikó.

Legutóbbi tanulmányi eredménye 3,7. A Szuperlioga Ifjúsági Bajnokságos arany-, az Országos Bajnokságon csapatban ezüst-, egyéniben bronzérmet szerzett.

Harmadik lett a sárvári Pap Renáta, aki gazdálkodási és menedzsment BA szakon tanul, s lakhelye Tinódi Lantos Sebestyén Gimnáziumából jött a győri egyetemre. Sportága a kosárlabda, az Uni SEAT Győr színeiben versenyez. Edzője Barthalos István. Legutóbbi tanulmányi átlaga 4,46. Legjobb eredménye a Műszaki felsőoktatási Sportnapokon elért csapat aranyérem.

A "jó tanuló - jó sportoló" verseny idei nyerteseit szeptember 3-án, hétfőn a 10 órakor kezdődő tanévnyitó ünnepségen köszöntik. A helyszín a Városi-Egyetemi csarnok.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejlesztések miatt zárva lesz a Magyar Vilmos uszoda Győrben

Fejlesztések miatt 2012. szeptember 3-tól, szeptember 5-ig zárva tart a győri Magyar Vilmos uszoda. Tovább olvasom