Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Jól tanuló élsportolók a győri egyetemen

A Széchenyi István Egyetem jó tanulmányi eredményt elért, eredményes élsportolói tevékenységet felmutató hallgatói 1977-től pályázhatnak a „jó tanuló - jó sportoló" elismerésre. Az elmúlt tanév tanulmányi és sporteredményei alapján a nyertesek - Szórádi Katalin, Horváth Tamás és Dani Gábor - az egyetem tanévnyitó ünnepségén vehetik át a díjat.
A verseny első helyezettje a Széchenyi István Egyetem Sport Egyesületében sportoló Szórádi Katalin közgazdász-gazdálkodás szakos hallgató lett. Sportága a kézilabda és a futsal. Edzője Simon József (kézilabda) és Papp Tibor (futsal). Tanulmányi átlageredménye 4,7. Tagja az egyetem ezüstérmes, NB II-es kézilabda csapatának, s a Magyar Egyetemi–Főiskolai Bajnokság futsal döntőjében is ezüst érmet szerzett.

Az első helyezett nevét a Városi-Egyetemi Csarnok aulájában a győztesek emlékfalán is megörökítik.

A második helyezett Horváth Tamás a gazdaságinformatika szakon tanul. Sportága az evezés, a Győri Vizügy–Spartacus Evezős Klubban sportol, edzője Écsi Antal. Tanulmányi átlageredménye 3,9. A közelmúltban Szegeden rendezett Országos Bajnokságon kormányos nélküli kettesben aranyérmes lett, s nemzetközi versenyeken is érmes helyezéseket ért el.

A pályázat harmadik helyén Dani Gábor közgazdász-gazdálkodás szakos hallgató, a Soroksári Sport Egyesületben sportoló hallgató végzett. Sportága a súlyemelés, edzője Szűcs Endre. Tanulmányi átlageredménye 4,3. A Magyar Egyetemi – Főiskolai Bajnokságon első, a Felnőtt Országos Bajnokságon negyedik lett.EM>Winkler Csaba
Titkárságvezető
Széchenyi István Egyetem

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyitott Iposz-nap Győrben

Győr - A Győri Ipartestület „Iposz-napok – Nyitott lapok" címmel nyitott fórumot… Tovább olvasom