Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Jól mozdultak a győriek a városért

Győr - Ötszáznál többen, az előző évihez képest kétszer annyian regisztráltak tavaly Győrött a „Mozdulj a városért" országos vetélkedőn. A különdíj három, egyenként hathelyes kerékpártároló.
Győr tavaly harmadszor is – ezúttal Borkai Zsolt polgármester fővédnökségével – csatlakozott a Groupama Biztosító Zrt. 2006-ban indított „Mozdulj a városért!" elnevezésű vetélkedőjéhez. A program 5 város lakosainak körében népszerűsítette a sportolást és az egészségtudatos szemléletet azáltal, hogy kizárólag emberi erővel hajtott eszközön lehetett megtenni az 5 km-es távot.

A győriek közül 524-en regisztráltatták magukat, még egyszer annyian, mint egy évvel korábban.

A város lakóinak aktivitását a biztosító zöldmozgalma különdíjra érdemesnek méltatta.

Különdíjként nyerte Győr ezeket a kerékpártárolókat: képünkön Szabó Jenő, Simon Róbert Balázs és Molnár Mihály. Fotó: Bertleff András
Különdíjként nyerte Győr ezeket a kerékpártárolókat: képünkön Szabó Jenő, Simon Róbert Balázs és Molnár Mihály. Fotó: Bertleff András

A díjat – három darab, egyenként hatbeállásos – kerékpártárolót szerdán Molnár Mihály, a Groupama területi értékesítési vezetője adta át Simon Róbert Balázsnak. Az alpolgármester egyébként – Szabó Jenő önkormányzati képviselővel együtt – maga is teljesítette a verseny távját, lefutotta az öt kilométert.

A díjként kapott kerékpártárolókat a város két pontján, Szabadhegyen (a József Attila-lakótelepen), a Jereváni utcai Coop ABC elé és Ménfőcsanakon a Kisdobos utcában, az általános iskola elé helyezik ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gázolajat loptak éjjelente

Pannonhalma - Elszaporodott a gázolajlopások száma Pannonhalma környékén az elmúlt hetekben. A… Tovább olvasom