Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Jöhetnek az újabb kezelések

˝Jó napot! Varga Róbert vagyok˝ - szülei mozdulatát utánozva nyújtja felénk kezét érkezésünkkor a 8 éves kisfiú. Tisztelettudó, mosolygós gyermek, láthatóan izgatott, hogy vendégek vannak a háznál. ,,Szereti, ha látogatók jönnek hozzánk" - jegyzi meg az édesanyja.

A nap nagy részében viszont nem ilyen könnyű Robival. Koraszülöttként, oxigénhiányos állapotban született, aminek következményeitől ma is szenved. Mozgáskoordinációja fejletlen, figyelemhiányos hiperaktivitási zavara van és asztmás is. „Nem tudjuk közösségbe vinni, az iskolában legfeljebb tíz percet ült el, utána agresszívvé vált. Magántanulóként is csak úgy tudnak vele foglalkozni, hogy én is jelen vagyok. Évente párszor az is előfordul, hogy napokig nem tud lábra állni, ennek okát azonban nem tudták az orvosok sem megfejteni. Hiába a gyógyszerek tömkelege és a sok kezelés, nem hozott eddig javulást semmi" – panaszolta könnyeivel küszködve Varga Róbertné. November elején egy  budapesti terápiát csinált végig a család Robival, attól változást vártak, de sajnos nem segített, ahogy a gyógyszeradagok jelentős emelése sem. Utolsó reményük  a természetgyógyá- szatban van, a gyógyszerek, a mozgásfejlesztés és a viselkedésterápia mellé javasolták nekik.
 
 A  Varga szülők a támogatásból biztosítani tudják beteg fiuk kezeléseit.
A Varga szülők a támogatásból biztosítani tudják beteg fiuk kezeléseit.

Mivel az édesanya minden napját gyermekével tölti,  dolgozni nem tud, jövedelmét az ápolási díj teszi ki. Az édesapának  jó munkája van, ami biztos keresetet jelent a család számára, de a fővárosi utazások, az ott-tartózkodás költségei, a gyógyszerek  nagy anyagi terhet jelentenek. A Lapcom Média Alapítvány 150 ezer forintos támogatásának köszönhetően a   karácsony könnyebb lehet a család számára – a Jóakarat hídján érkezett segítség lehetővé teszi a kisfiú következő kezeléseit.
Ha támogatást adna vagy kérne
A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat átutalással a 12096705-01312657-00100008-as számlaszámon, illetve a lapunkban már megjelent,  ügyfélszolgálati irodáinkban is kihelyezett sárga postai csekkeken juttathatják el hozzánk. Az alapítvány segítségét kérő olvasók jelentkezését a Kisalföld-szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A postacímre vagy az alapitvany@kisalfold.hu drótpostacímre várjuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkészült a harmincmilliomodik motor és az egymilliomodik autó Győrben - fotó, videó

Elkészült a harmincmilliomodik motor és az egymilliomodik autó Győrben - fotó, videó
Az Audi Hungariánál legördült az egymilliomodik autó a gyártósorról. Tovább olvasom