Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 23°C | 33°C Még több cikk.

Jogászbál: ügyvéd, ügyész és bíró egy asztalnál

Győr - A közélet jeles eseménye volt mindig is a jogászbál. Igaz, mint ahogyan azt az idei esemény egyik főszervezőjeként dr. Szalay Gyula, a Magyar Jogászegylet Győr-Moson-Sopron megyei elnöke elmondja, nagy harcot vívtak rangért, elismerésért az orvosok báljával.
A versengésnek már nyoma sincs. Minden szakma magáért és természetesen jótékony célokért rendez mulatságot. A jogászok bálja a farsangi időn túl, április 18-án lesz a győri Big Ben étteremben.

„Rangos személyeket sikerült megnyerni az ügynek" – mondja Szalay Gyula. „Dr. Havasiné dr. Orbán Mária, dr. Bihari Mihály mint fővédnökök támogatják a célunkat, hogy a fiatal jogászokat az idősebb generáció tagjaival egy kötetlen eseményen hozzuk egymáshoz közelebb."

Arról sem feledkezik meg az egylet elnöke, a Széchenyi István Egyetem jogi karának dékánja, hogy az ilyen alkalom szinte az egyetlen lehetőség, hogy a pálya különböző részein ügyvédként, ügyészként vagy éppen bíróként dolgozó jogászok találkozzanak.

A jogászbál, illetve a jogászegylet már támogatta a Kisalföld kezdeményezését és 3 speciális mentőmellényt vásárolt, melyek segítségével biztonságosan megoldható a gyerekek szállítása. A bál után ők is licitálni fognak a mindszentpusztai autistaotthonban készült képekre, hogy ezzel is segítsenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Falubuszavatás bajor sörrel

Gönyű - Közösségi célokat szolgál az a 14 millió forintból vásárolt falubusz, amelyet a napokban… Tovább olvasom