Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 13°C | 25°C Még több cikk.

Jobbik Vámosszabadiról: a kormány fejezze be a kettős beszédet!

Várható-e a tábor további bővítése a közeljövőben? – tette fel a kérdéseket Takács Krisztián jobbikos önkormányzati képviselő.

„Felszólítjuk a kormányt, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba a vámosszabadi menekülttáborral kapcsolatban és fejezze be a kettős beszédet. Várható-e a tábor további bővítése a közeljövőben? Ha igen, hány fősre tervezik a bővítést?" – tette fel a kérdéseket Takács Krisztián jobbikos önkormányzati képviselő.

A politikus csütörtökön sajtótájékoztatóján leszögezte: „A Fidesz az adófizetők pénzéből 1 milliárd forintot költ egy nemzeti konzultációnak nevezett kampányra; majd újabb milliókat egy primitív plakátkampányra.

A kormány a plakátokon magyarul üzen külföldi bevándorlóknak. Erre a baloldal úgy tesz, mintha játszótéren lennénk, a plakátok rongálásába kezd és arra is buzdít. Az MSZP ugyanezt a primitív kampányt folytatta a 2004-es, kettős állampolgárságról szóló népszavazást megelőzően.

A Jobbik korábban több javaslattal is előállt már: a határőrség visszaállításával, a menekülttáborok zárttá tételével, de a huszadik század pártjai soha nem támogatták ezeket."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra engedélyezték a fürdőzést a győri Aranyparton

Tombol a nyár, és van egy nagyon jó hírünk: csütörtöktől már nem tilos fürdeni az Aranyparton. Tovább olvasom