Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -3°C Még több cikk.

Jobbik: márciusban aláírásgyűjtés négy kérdésben

A Jobbik országos aláírásgyűjtésbe kezd tavasszal négy fontos kérdésben, melyhez a párt győri szervezete is csatlakozik.
Fodor Roland (Jobbik) önkormányzati képviselő közleményében kifejti a négy kérdést:


„Férfiak 40"

Szeretnénk elérni, hogy a negyven év munkaviszonnyal rendelkező férfiaknak is lehetőségük legyen nyugdíjba vonulniuk. Jelenleg a férfiak negyede Magyarországon meg sem éli a nyugdíjkorhatárt. Azok a férfiak, akiknek sikerül nyugdíjba menniük átlagosan 5-6 évet élnek még. Álláspontunk szerint negyven ledolgozott év után mindenkinek jár a pihenés életkortól függetlenül.

Ingyenes internet hozzáférés

A Jobbik úgy gondolja, hogy a mai információs társadalomban nem korlátozni kell az internet hozzáférést és megadóztatni, hanem mindenki számára elérhetővé tenni. A 21. században az információhoz jutás alapvető emberi jogként kezelendő, ezért kezdeményezzük, hogy minden magyar háztartásnak legyen lehetősége az ingyenes internet hozzáféréshez.

Szigorítás menekültügyben

Sajnos ezt a problémát a győrieknek nem kell bemutatni. Jelenleg odáig fajult a helyzet, hogy több ezren használják Magyarországot átjáró háznak, teljes kontroll nélkül. Ezek az emberek lehetnek akárkik: politikai üldözöttek, gazdasági menekültek, de akár Szíriából érkező szélsőségesek is. A baj az, hogy az állam elvesztette az irányítást a helyzet kezelését illetően. Kezdeményezzük a táborok zárttá tételét és a határőrség visszaállítását, annyi ember állományba helyezésével, amennyi szükséges.

Magyarország katonai semlegessége

A szomszédban zajló háború kapcsán, határozottan ki kell jelenteni, hogy Magyarország semmi esetre sem vesz részt az orosz-ukrán, vagy egy esetleges orosz-amerikai konfliktusban. Akár a NATO tagságunk feladásával is, de meg kell akadályozni, hogy Magyarország háborúba sodródjon.

A Jobbik reményei szerint, ha kellő számú aláírást sikerül összegyűjteni, akkor a kormányra nyomást lehet gyakorolni az említett kérdésekben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Döbbenetes tragédia Győrben - Nem találtak drogot az orvos vérében

Tragikus körülmények között, szinte órára egy időben elhunyt két fiatalember Győrben. Az orvosnál… Tovább olvasom