Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Jobbik: A helyi vállalkozások is veszélyben

 A CETA (az Európai Unió és Kanada között tervezett szabadkereskedelmi megállapodás) előkészíti a terepet, hogy végérvényesen bekebelezzék az európai és a magyar piacot - mondta keddi sajtótájékoztatóján Kovács László a Jobbik Győri Alapszervezetének alelnöke. „Orbán Viktor pedig miközben a nemzeti önrendelkezés védelmezőjeként tetszeleg, az egyezmény parlamenti jóváhagyásával eladta Magyarországot a multiknak, felajánlotta a nemzeti szuverenitásunkat Brüsszelnek.

Elárulta a magyar munkavállalókat, a magyar gazdákat, a magyar kis- és közepes vállalkozásokat, feladta az ország élelmiszer-biztonságát, a környezetünk védelmét és rábólintott arra, hogy a multik beperelhessék Magyarországot olyan törvényekért, amelyek a magyar állampolgárok érdekeit szolgálják, de az ő gazdasági érdekeiket sértik. A CETA a Győr-Moson-Sopron megyei gazdák mellett hátrányos a győri munkavállalóknak, a kis- és középvállalkozásoknak is. A Jobbik az elmúlt időszakban számtalan alkalommal tiltakozott a CETA ellen" – mondta.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűz a győri kórházban: nyitott mellkasú beteggel rohantak egy másik műtőbe - fotók

Tűz a győri kórházban: nyitott mellkasú beteggel rohantak egy másik műtőbe - fotók
Elektromos zárlat okozta a tüzet, ami az álmennyezetre terjedt. Kiürítették a kórház két szintjét, 200 embert evakuáltak. A valódi vészhelyzet a műtőblokkban volt. Tovább olvasom