Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 33°C Még több cikk.

Jobb lesz elkerülni a Bartók utat

Péntektől, azaz holnaptól másfél hónapig egyirányú lesz Győrben a Bartók Béla út eleje: folytatódik a hőtávvezeték cseréje, közben a Baross híd megrongálódott tartószerkezetén is dolgoznak.
Írtunk már róla, hőtávvezeték-cserét végeznek Győrött, a Bartók Béla úton, az Eszperantó és a Buda utca között. Most a második szakasz következik. A hőtávvezeték itt (a munkaügyi központ kirendeltsége előtt) az úttest alatt húzódik, a munkák fél pályát elvesznek – körülbelül másfél hónapra – az útból. Emiatt egyirányúsítani kell az Eszperantó és a Csaba utcák közti szakaszt. Ide csak a vasút irányából lehet behajtani, hogy a helyközi autóbuszjáratok ki tudjanak indulni a buszpályaudvarról.

Aki a Bartók Béla úton közlekedik a Szigethy Attila út irányából, és a Baross híd alatt akar átjutni Nádorváros másik részébe, már a Buda utcánál jobbra fordulva meg kell kezdenie a kerülést a Tihanyi út–Eszperantó utca felé. De ha teheti, jobban jár, ha eddig se jön el. A forgalmi változásra jelzőtáblák hívják fel a figyelmet, és az első napokban rendőri irányítás is segít.

Ennél is nehezebb lesz a közlekedés vasárnap délelőtt 8 és 12 óra között. Ekkor javítják ugyanis a Baross híd sérült tartószerkezetét, így az Eszperantó utat a híd alatt lezárják, ebben a négy órában az autóbuszok is kerülő úton közlekednek majd. A javítás idején félpályás útlezárás lesz a hídon, a vasútállomás felőli oldalon, a vasárnap délelőtt erre közlekedők számítsanak rá!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vasárnapi hajsza a vásárlókért (és a pénzért)

Tőlünk nyugatabbra szombaton kora délután bezárnak a boltok, s vasárnap ki se nyitnak. A most már… Tovább olvasom