Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Jó szándékkal, jó helyre

Győr - A legnagyobb hazai lakossági pénzintézet, az OTP Bank Nyrt. ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy a szakmai munkán kívül a nemes célok megvalósításában is követendő példát mutat: a környezetvédelem, a kultúra és a fogyatékkal élők segítését kezelik kiemelt területként.

E törekvés szellemében a megyei önkormányzat által fenntartott intézmények közül most a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Különleges Gyermekotthont támogatják egy jelentős összegű adománnyal. Mindez kedd délelőtt a megyeházán hangzott el, ahol a támogatás tényét rögzítő megállapodás aláírására – sajtótájékoztató keretében – került sor. A dokumentumot Németh József, az OTP Bank Nyrt. régióigazgatója és Hunyadiné Adrigán Katalin, a Bárczi-iskola igazgatóhelyettese látja el kézjegyével. Az ünnepélyes pillanatokban jelen volt Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke, a gyógypedagógiai terület illetékes megyei vezetője.

Kara Ákos alelnök (balra), Hunyadiné Adrigán Katalin, a Bárczi-iskola igazgatóhelyettese és Németh József, az OTP Bank Nyrt. régióigazgatója.
Kara Ákos alelnök (balra), Hunyadiné Adrigán Katalin, a Bárczi-iskola igazgatóhelyettese és Németh József, az OTP Bank Nyrt. régióigazgatója.

Németh József elmondta, hogy a pénzintézet a társadalmi felelősségvállalás programja keretében nyújt anyagi támogatást, kiemelten kezelve a fogyatékkal élők segítését. A támogatandó intézmény kiválasztásában természetesen előzetes egyeztetés történt a megyei önkormányzat vezetőivel.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt napig élt halott fia mellett az idős győri asszony

Győr - Legalább öt napig élt egy lakásban halott fia mellett az anyja Győrben, a Kazinczy utcában. A… Tovább olvasom