Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Jó magyar ízek a Kisalföldtől

A Kisalföld-receptek 12. kötete, a Felvidék ízei, és a 2. vers-CD-válogatásunk, az Üzenet is hamarosan ott lehet olvasóink kezében!

A receptgyűjteményből igazán különleges ételeket, a versgyűjteményből pedig a magyar líra gyöngyszemeinek lélekmelengető „ízeit" ismerhetik meg.

A receptgyűjtemény javát a pozsonyi Új Szó napilap olvasói által, a Kisalföld inspirációjára összegyűjtött receptjei adják. Értő módon ezeket nézte át Pető István mesterszakács és Bíróné Pető Katalin.

A receptek gyűjteményét kiegészítették, megfőzték és megsütötték. A tökéletes ételekhez ismét Bíró Ferenc készített varázslatos fotókat. A könyv a határon túl élő, a helyi fűszereket és hagyományokat is magába olvasztó magyarok konyháiba enged bepillantást. Több mint 220 recept! Könnyen elkészíthető, házias ételek. Hatvan színes fotó és 144 oldalnyi gasztronómiai csemege. Egyedülálló a hazai receptgyűjtemények között.

Akárcsak az a CD, amelyen ismert emberek, Markó Ivántól Czigány Györgyön át Oláh Attila professzorig mondják el kedvenc verseiket. A CD a támogatóknak (SMR Hungary, Alcufer, Patent Security, Vidanet, Graboplast, Graboplan, Kardirex) köszönhetően eljut a megye összes iskolájába. Olvasóink pedig, akárcsak a receptgyűjteményt, hűségkártyájukkal kedvezményes áron megvásárolhatják.

A verses CD várhatóan május közepén, a szakácskönyv június elején jelenik meg.A Kisalföld új hangoskönyve, az Üzenet és a A Kisalföld-receptek 12. kötete, a Felvidék ízei megrendelhető a 80/504-504-es zöldszámon, a terjesztes@kisalfold.hu e-mail címen és a Kisalföld pénteki számában megjelent képeslapon.

Az Üzenet ára Kisalföld hűségkártyával 1200, egyébként 1990 forint.

A Felvidék ízei receptkönyv ára Kisalföld hűségkártyával 2290, egyébként 3500 forint.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elsősegélynyújtás és csecsemőgondozás verseny Győrben - fotó

A Magyar Vöröskereszt Győr Város és Környéke Területi Szervezete idén is megrendezte a már… Tovább olvasom