Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Jó kezekben kampány 2011

A Kisalföld újra indítja Jó kezekben – emberséggel az egészségért kampányát. A cél, mint nyolc évvel ezelőtt, az egészségügyben dolgozók munkájának elismerése. Ők, akik megyénkben naponta százak életét mentik meg és ezreket gyógyítanak kórházakban, rendelőintézetekben.

Nyolc esztendővel ezelőtt az országban elsőként hirdette meg a Kisalföld a Jó kezekben – emberséggel az egészségért kampányát. Díjunk nem szakmai elismerés volt, most sem erre törekszünk. A betegek hálájának szeretnénk teret adni. Ezért várjuk az önök történeteit, gyógyulásuk és az önöket kezelők kivételes hozzáállásának rövid leírását.

Olvasóink jelölése alapján szakmai testület választotta ki azokat az egészségügyben dolgozó személyeket és csoportokat, akiket a hónap díjazottjaiként bemutattunk. 10 hónap elteltével pedig a hónapok győztesei közül megválasztottuk az év orvosait, ápolóit, munkahelyi közösségeit. Akkor több ezer levél érkezett és a jelöltek névsora két teljes újságoldalt töltött meg!

Szeretnénk ismét lehetőséget teremteni arra, hogy a legemberségesebbeket, akiket olvasóink javasolnak, bemutassuk.

A jelölőszelvény letölthető innen >>A kampányt újra indítjuk! A kórházakban, rendelőintézetekben, otthonokban nap mint nap áldozatos munkát végeznek érdekünkben az orvosok, ápolók, asszisztensek. Első egészségügyet segítő, bemutató kampányunk óta nyolc év telt el, de még mindig sokszor kell szembenézniük forrás- és eszközhiánnyal, miközben egészségünkért, életünkért küzdenek. Szeretnénk, ha ismét bemutathatnánk közülük a legkiválóbbakat. Megérdemlik!

Küldjék el nekünk jelölésüket, hogy megjutalmazzuk azokat az egészségügyi dolgozókat, akik emberségükkel és emberfeletti teljesítményükkel a nyilvánosság dicsérő figyelmének központjába kerülhetnek.

A jelölés. Bárki jelölhet a hat kijelölt kategóriába. Egy jelölő akár több személyt, közösséget is nevezhet. A jelölőnek azonban meg kell adnia saját nevét, telefonszámát, levél- vagy e-mail címét, és amennyiben a döntnökök az általa jelölt személy vagy közösség bemutatása mellett döntenek, neki is vállalnia kell a nyilvánosságot.

Az elsőségről nem a beérkezett szelvények száma, hanem a történetben rejlő emberség dönt.

Áldozatos munka – Felvételünkön Sáringerné Hanics Szabina, Nyári Gézáné és Ádám Annamária a megyei kórház kardiológiai osztályán. Fotó: Bertleff András
Áldozatos munka – Felvételünkön Sáringerné Hanics Szabina, Nyári Gézáné és Ádám Annamária a megyei kórház kardiológiai osztályán. Fotó: Bertleff András


Küldje el nekünk, Ön szerint ki a megyei egészségügy legjobb dolgozója!

Jelölést csak kétféle módon fogadunk el, mindegyikben szükséges a jelölő adatainak megadása, valamint a jelöltről szóló rövid indoklás. Jelölni a jokezekben@kisalfold.hu e-mail címen lehet, vagy levélben (levelezőlapon) a 9002 Győr, Pf. 28 címen. A címbe, kérjük, írják be: Jó kezekben kampány.

A levélben történő jelölésnél kitölthetik a Kisalföldben megjelenő jelölési lapokat, de ettől függetlenül is írhatnak nekünk. A lényeg, hogy levelük tartalmazza címüket, telefonszámukat és a jelölt nevét, munkahelyét, valamint az indoklást, miért éppen őt jelölik! Ez érvényes az e-mailben elküldött jelölésekre is! A beérkezett jelölések alapján az előző kampány győztesei és egy szakmai testület segítségével választjuk ki azokat, akiket bemutatunk hónapról hónapra 6 kategóriában. A kampány zárásaként 10 hónap múlva, 2011 őszén a havonta bemutatott szakemberek és közösségek közül választjuk ki az év díjazottjait.
Információ és felvilágosítás. A kampány döntően a Kisalföld Gyógy-ír rovatában jelenik meg. További információ és felvilágosítás a 96/504-445-ös telefonszámon vagy a jokezekben@kisalfold.hu e-mail címen kérhető. A kategóriákat és az első jelölőszelvényt keddi Kisalföldben találják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nézze meg a kék Citadell 19 autóbuszt Győrben! - Fotók, videó

Győr utcáin ismét frissen gyártott autóbuszt tesztel a Kisalföld Volán. A Credo Citadell 19 típusú csuklós autóbusz egyelőre határozatlan ideig szolgál győri viszonylatokon. Tovább olvasom