Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Jennyt kedvelik

A ValóVilág 3 televíziós műsorban a lakók másodszor nyilatkoztak arról, melyik társukkal nem óhajtanak egy luxusfedél alatt élni. A győri fodrászlányt kedvelik a bentlakók, hiszen Jenny egyetlen szavazatot sem kapott.
Kis Rozália, Jenny édesanyja és vezérszurkolója érdeklődésünkre elmondta, rendkívül kíváncsian várta a kedd esti jelölést, hiszen lányáról lekerült a védettséget nyújtó kendő.

Korábban úgy látta, a többiek egy kissé neheztelnek rá, mert ő szponzorok segítségével indulhatott el álmai megvalósításának útján. A jelölőshow-ban Pandora öt szavazattal vitte el a negatív értelemben vett pálmát, és az egyiket pont Jennytől kapta. A pornófilm-színésznői múlttal rendelkező hölgy ma választ esetleges párbajellenfeleket magának, így a győri üdvöske is veszélyben érezheti magát. Főleg azért, mert Pandora még mindig vonzódik Tommyboy iránt, aki szívesen barátkozik Jennyvel...

Kis Rozália meglátása szerint Pandora rosszul tenné, ha a „zöld szemű szörny" tanácsára hallgatna. Jóval nagyobb esélye lenne a villában való bentmaradásra, ha például Leóval vagy Csabival méretné meg magát, hiszen a külvilágból érkező SMS-ekből is leszűrheti: Jenny kedvelt a nézők körében is.

A közelmúltban ünnepelte Jenny a születésnapját, édesanyja a virágcsokor és a plüssjáték mellett tortával is szeretett volna a lányának kedveskedni, de ezt a műsorkészítők nem engedték meg. Viccesen tudatták vele, hogy ezt a jogot szeretnék maguknak fenntartani. Ráadásul tartanak attól: a hozzátartozók egy reszelőt is belesütnének az édességbe, hogy annak segítségével Jenny megszökhessen az „aranykalitkából"...

Jenny Szurkolói Klubja következő összejövetelét vasárnap este hat órakor tartja a kismegyeri vendéglőben, amelyet sokan a régi ÁFÉSZ-presszóként ismernek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vörös barátok legendája

A sokorópátkai vörös barátokról szóló monda igazságtartalmát kísérelte meg kideríteni sokéves… Tovább olvasom