Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Jenny veszélyben

A ValóVilág 3. műsorában péntek este Pandora Jennyt és Indiánt jelölte meg esetleges párbajellenfeléül. A nézők ma kora estig dönthetnek arról, a „kéjipari művésznő” a győri fodrászlánnyal vagy a tetovált férfival küzdjön meg.
Összetett érzései vannak lánya kihívásával kapcsolatban Kis Rozáliának. Egyrészt örül, hiszen így legalább kiderül, valójában milyen népszerű is Jenny a nézők körében, hiszen kevés SMS-t kapott, rosszindulatúakat pedig szinte egyáltalán nem. Másrészt viszont az édesanya sírva fakadt a képernyő előtt a fájdalomtól, milyen megalázó módon, igaztalanul beszélt Pandora Jennyről.

Hogy Jenny bomlasztaná a társaságot, aki mindig pont azokat vigasztalta, akiknél éppen eltörött a mécses? Mindenkinek elkészítette a frizuráját, aki kérte, és sosem gerjesztett konfliktust a villában. Az édesanya szerint Pandora tökéletes jellemzést adott valakiről, csak összetévesztette a neveket... A „művésznő" az, aki könyörtelenül beletapos mindenki lelkivilágába.

Kis Rozália reméli, bár Pandora a lányával óhajt párbajozni, Indiánnal fog, hiszen vélhetőleg többségben vannak azok a jóérzésű nézők, akiknél nem jön be a férfi „rúgtam már szájba nőt" stílusa... Hogy a „vad" párbaj megvalósulhasson Pandora és Indián között, ahhoz a nézők ma kora estig adhatják le szavazatukat oly módon, ha a hosszú hajú férfi számát tárcsázzák...

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helyzetmentő a javából

Egy éve kifizette egy család rezsitartozását, különben a szülők utcára kerültek volna négy… Tovább olvasom