Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Jenny klipje a ranglistán

Győr - A lány, akit egy valóságshow szereplőjeként megismerhetett az ország, leforgatta harmadik, „Ha az én pasim lennél" című videoklipjét. Jenny büszke új szerzeményére és arra, hogy a háttérmunkálatoknak szülővárosa, Győr adott otthont.
A klip forgatása alatt az R&B stílusú énekesnő meglepte győrújbaráti szomszédjait is, hiszen a harmadik videó forgatásának Jennyék háza adott otthont...

– Nagy volt a sürgés-forgás, az arra járó ismerősök furcsállották is... Sorra érkeztek az autók, jöttek az emberek, akár egy vendégsereg. S amikor megérkezett a virágokat szállító fiatalember és elővette a menyasszonyi csokrot, rögtön híre ment a környéken, hogy férjhez mentem – meséli izgatottan a győri lány, akinek „Ha az én pasim lennél" című dala debütáláskor a zenei csatornákon ranglistás lett. (A klip forgatásánál kialakult „képzavart" Jenny menedzsere egyből megoldotta, aki a kíváncsiskodó járókelőknek elmondta, hogy videoklip-forgatás zajlik, így a menyasszonyi ruha, a vendégek, az autók is csak a kisfilm részei.)

Jenny már az új nagylemezén dolgozik, ami egy kicsit populárisabb lesz, mint az előző.
Jenny már az új nagylemezén dolgozik, ami egy kicsit populárisabb lesz, mint az előző.

– A korábban elkészült két videómat is nagyon szerettem, de a szívemhez ez a klip áll a legközelebb. Közben stílusváltás is történt: több karakter szerepébe bújtam és végre megmutathattam a nőies oldalamat is. Most új csapattal forgattunk, a statiszták kizárólag győriek voltak – meséli Jenny, majd hozzátette: – Nem szándékozom elhagyni a szülővárosomat, minden ide köt... Még forgatni is barátságosabb volt itthon, a választás pedig azért esett az otthonomra, mert így egyszerűbb volt a munka is.

A végeredményt pedig a vezető zenei csatornák is alátámasztják, miszerint Jenny új dala „Ha az én pasim lennél" címmel már dobogós a ranglistákon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az első lépés ára

Győr - Gina ötéves és nem tud járni. Édesanyja ölelésébe csimpaszkodva csendes mosollyal fürkészi az… Tovább olvasom