Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Jelöltként ígérte, majd miniszterként átadta a körforgalmat

Három évvel ezelőtt Molnár Csaba még országgyűlési képviselő jelöltként ígérte a likócsiaknak azt a körforgalmi csomópontot, amelyet kancellária miniszterként – Borkai Zsolt polgármester és Thomas Faustmann ügyvezető igazgató társaságában – adott át a forgalomnak.

A politikus köszöntőjében hangsúlyozta a beruházás közlekedésbiztonsági jelentőségét, amelyhez a magyar állam 150, az Audi Hungária Motor Kft. több mint 70 millió forinttal, a győri önkormányzat 50 millió forint értékű területtel járult hozzá. Molnár Csaba megjegyezte: a közlekedés nemcsak az elindulásról, hanem a hazaérkezésről is szól, amelynek a most átadott csomópont jelképe lehet.

Borkai Zsolt polgármester a példás összefogást hangsúlyozta beszédében, illetve azt, hogy a város az átmenő forgalom és Győr északi iparterületének könnyebb megközelíthetősége érdekében, a városban zajló Közlekedés Korszerűsítési Program részeként támogatta a csomópont megépülését. Az új beruházással a megyeszékhely közlekedése nemcsak biztonságosabbá, hanem gyorsabbá is válthat.

Az együttműködés harmadik résztvevője, az Audi Hungária Motor Kft. nevében Thomas Faustmann ügyvezető igazgató arról beszélt, hogy a vállalat fejlődésével, növekedésével jelentősen megnövekedett a személy- és a teherforgalom is a vállalat telephelyéhez vezető út és a főút kereszteződésében. Ezért volt szükséges az új csomópont megépítése, amit az ügyvezető igazgató Magyarország, méretében egyik legnagyobb körforgalmaként említett.

Olvasóink írták

 • 9. Reális 2009. június 05. 14:22
  „10% mszp!10 % JOBBIK!”
 • 8. TakácsTamás 2009. június 05. 09:21
  „Ezt a Molnárt hazáig kellene rugdalni. Csak nem tudom, hol a hazája...”
 • 7. Eva- 2009. június 05. 07:55
  „Tökélete példát mutat polgármester úr!
  Úgy kell élni, ahogy lehet.

  Úgy kell beszélni, ahogy kell.

  Közben a város mindegyikből profitáljon!”
 • 6. mc 2009. június 04. 22:32
  „Én már olvastam olyan nyilatkozatot is, mely szerint x misiből, y darab, z értékben panellakások felújítását végeztük el...

  A nyilatkozó polgármesternek annyi köze volt az egászhez, mint Marx Károlynak Foxi Maxy-hoz.

  (Megjegyzés : mindkét említett név hatalmas egyéniség, de a Marx Károlyról elnevezett köztereket átnevezték mássá( MIÉRT IS ?) , arról a vadnyugati kutyáról pedig a világ ifjúságának a szórakoztatása jut eszembe...”
 • 5. tettes 2009. június 04. 21:47
  „Nekem meg választ ígért a kérdésemre,hogy miért fizetős az M-1 H.halom-tól 2-km es hosszban.Pedig ennyi pénzértennyi tudást illene letenni az asztalra,ha minisztere leszek egy tárcának.Ha csak úgy nem.........nem folytathatom,mert alvassa a jucus is.”
 • 4. farkasbalintm 2009. június 04. 21:29
  „ez kb olyan, hogy megígérem, hogy ha lesznek mínuszok, akkor lesz jég.
  és ha valóban lesz jég, mert az időjárás úgy akarja, hogy mínuszok lesznek, akkor lehet engem dicsérni.
  amúgy attól függetlenül, hogy kinek az érdeme, örüljünk, hogy még egy kereszteződésben való közlekedés egyszerűbbé válhat. (még nem jártam arra, csak amikor fel volt marva az egész, de biztos hogy jobb lett, mint volt)”
 • 3. kolombela 2009. június 04. 19:01
  „Azért nem kellene annyira fényezni Molnárt. A körforgalom elkészülte az Audi érdeme.”
 • 2. matyi53 2009. június 04. 18:36
  „<moderálva sértő>”
 • 1. Sally 2009. június 04. 18:04
  „Undorító féreg :PPP”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sári, Kati, Mari... akrobatikus kötélugrás az Aporban!

Kötélugrás, köznapi néven ugrókötél ma már egyre népszerűbb önálló sportág. Kíváncsi vagy egy… Tovább olvasom