Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Jelentkezzenek a sértettek!

Győr - A Győri Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.
Egy győri asszony feljelentése során indult eljárás a feltételezett elkövető, Fazekas Tamás ellen, aki nyílászáró-szigetelési ügyben vette fel az előleget, de a munkát nem végezte el. A sértett részére egy T-Privileg Kft. nevével és pecsétjével ellátott, sorszámozott vállalkozási szerződés formanyomtatványt állított ki, írt alá és adott át.

Feltehető, hogy Fazekas Tamás az ország más városaiban hasonló módszerrel követett el csalást, ellene a Tatabányai Rendőrkapitányság is eljárást folytat. A Győri Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya várja azok jelentkezését, akiket a férfi megkárosított vagy hasonló módon próbált becsapni, de ez idáig feljelentést nem tettek. Ugyanitt várják azok bejelentését is, akik az üggyel kapcsolatos érdemi információval rendelkeznek.

Bejelentések megtehetők a 96/520-000/15-39-es, illetve a 96/520-000/12-95-ös telefonon, illetve a nap bármely szakában a 107-es és 112-es hívószámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Turisztikai kistérségért fognak össze

Győr környéke - Külön turisztikai desztinációmenedzsment-szervezetet hoznak létre a Pannónia Kincse… Tovább olvasom