Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Játszótér a szabadhegyi gyerekeknek

Győr - Játszóteret avattak vasárnap a szabadhegyi Móra parkban és új játszóeszközöket vehettek birokba a gyerekek a Tárogató utcai lakótelepen és a Szőnyi Márton utcában is.
Az idei évre eredetileg öt játszótér felújítását tervezte a győri önkormányzat. Ebből három már elkészült Gyárvárosban, Ménfőcsanakon és Nádorvárosban, a másik kettőt pedig (Újvárosban és a Marcalváros II. városrészben) az év végéig adják át. Nagy örömmel vették birtokba a gyerekek a szabadhegyi Móra parkban minap átadott új játszóteret, amely „terven felül", a terület önkormányzati képviselői, Simon Róbert és Hajszán Gyula kezdeményezésére készült el a Komszol szakmai munkájával. A már nagyon várt eseményen a Móra és a Tárogató utcai óvodások lelkes műsorral köszönték meg a „nagyon szuper" játszóeszközöket.

Az eszközök mindenben megfelelnek az unió előírásainak, magyar gyártótól rendelte meg a kommunális szolgáltató, amely nemcsak felszerelte a játékokat, hanem rendbe tette az egész parkot. Ezzel együtt a Tárogató utcai lakótelepen és a Szőnyi Márton utcában is új játszóeszközöket vehettek birtokba a gyerekek. Szabadhegyen hasonló tér építését tervezik a Rózsák terén és a Jereváni utcai Coop üzlet mögötti területen is.

Jutasi Ferenc

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állítsuk meg a nők elleni, családon belüli erőszakot!

Győr - Állítsuk meg a nők elleni, családon belüli erőszakot! - Ezzel a címmel kerül megrendezésre… Tovább olvasom