Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Járműfejlesztésbe kezd Győrben az Audi - Galéria

Járműfejlesztő részleget alakít ki győri gyárában az Audi, a hétmillió euró értékű befektetés hetven új mérnöki munkahelyet teremt - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezetésének vezetője az Audi Hungaria Motorfejlesztő Központ fennállásának tízéves évfordulóját köszöntő hétfői ünnepségen.
A motorfejlesztés kezdetén is részfeladatokat kapott a győri egység, ezek bővültek az évek alatt - akárcsak az alkalmazotti létszám, a részleg pedig a konszern megbecsült fejlesztőközpontjává vált - emlékeztetett.

Az új egység feladata a gyártási szempontokat szem előtt tartó járműtesztelés lesz. Többek között hajtáslánc- és járművizsgálatokat, tartósteszteket, komplett járművek numerikus szimulációját és speciális analíziseket végeznek majd az új fejlesztő részlegben.

A fennállásának tíz éves évfordulóját ünneplő motorfejlesztő központról megemlítette: a kezdeti hatvanról másfél százra ugrott az itt foglalkoztatott munkatársak száma, ebbe a területbe eddig több mint kilenc milliárd forintot fektetett a társaság.

Járműfejlesztésbe kezd Győrben az Audi - Fotó: H. Baranyai Edina

Olvasóink írták

 • 13. zsi-ci 2011. december 06. 17:22
  „semmi problémám nincs a mérnökökkel. A sori munkával sincs problémám,magamnak köszönhettem ,hisz tanulhattam volna a technikum után,de nem tettem. Tudom hol a helyem a "létrán":) A gond az unió tagok vagyunk mégse ér annyit a munkánk ,mint más uniós ország munkásainak a munkája. Az audi is milyen jogon tesz különbséget egy Magyar ,vagy német,belga munkás között? Ez nem diszkrimináció?”
 • 12. polgar79 2011. december 06. 13:07
  „Fejlesztőmérnök az kell, neki is fel kell mutatni valamit mint nekünk sori melósoknak, de olyan mérnökből van már elég szerintem aki kitalálja fél év alatt az hogyha nem jobb kézzel csinálod hanem ballal 0,1 másodpercet nyersz és máris egy emberrel kevesebb kell az adott sorra, mert hasonló jó ötletei vannak a többi munkahelyre is.”
 • 11. Driver 2011. december 06. 10:36
  „Örüljünk hogy adnak munkát! Ha valaki itt nem érzi jól magát mert a csúnya multik kizsákmányolnak, az próbálkozzon a keleti megyéinkben. Ott sok embernek már az is siker, hogy még nem halt éhen.”
 • 10. Infamous 2011. december 06. 10:32
  „a sok nyavalygónak: örülj hogy melód... és azt hogy a gyártósoron melózol azt magadnak köszönheted, miért nem tanultál többet, lehettél volna mérnök is...”
 • 9. vanessa 2011. december 06. 10:22
  „Sárkányfüárus ,mond jol vagy?miért nem tanultál mérnöknek, meg volt adva a lehetőség,ja akkor tanulni kellett volna szorakozás helyett halvány gözöd nincs arrol, hogy egy mérnőknek mi a munkája”
 • 8. vanessa 2011. december 06. 10:19
  „zsi-ci, még mindig többet fizet az audi mint a magyar vállalkozo aki csak minimálbérre jelent be meg 4 orára és 8-10 et dolgozol.AUDI nem minimálbérér fizet a dolgozoinak, ésd mellette nagyon sok juttattást ad a dolgozoinak,Mondjál egy magyart aki 13 -14 havi bért ad a dolgozoinak?még étkezésit sem ad sok.Ne sirjatok itt hogy drágaság van autoáradat megy az utakon, bevásárloközpontok tele vannak.Magyar nyavalyog ,irigy meg pazarol”
 • 7. vanessa 2011. december 06. 09:35
  „jó napot!Látom olyanok irnak ide akiknek halvány gözük nincs a munkárol!családombol 3 an dolgoznak ott kezdettől ,nem panaszkodnak, a fiam dolgozott magyarnál éhbérért, de it az első keresete 4x es volt.Miért nem tanultál mérnőknek és akkor Te is azt csinálod.Ja talán a melos tervezi meg az az autot? Gondolom azért mennek le mert ellenrörzik a munkát.Nem ugy mint a magyar cégeknél, ugy átvesznek valamit ami nincs normálissan megcsinálva”
 • 6. Agent 2011. december 06. 09:11
  „5. Látod, eléggé komoly probléma, ha ezt így gondolod. Üdv.: mérnök úr:)”
 • 5. Sárkányfűárus 2011. december 06. 07:49
  „3-nak igaza van! A mérnök urak csak sétálgatnak kávézni meg dohányozni... ez az összes munkájuk jó pénzért...”
 • 4. bakke 2011. december 05. 21:31
  „zsi-ci, te legalább nem 60ezerért dolgozol..”
 • 3. zsi-ci 2011. december 05. 20:14
  „inkább nagy arányú fizetés fejlesztésbe kezdhetnének a sori dolgozók számára!!! Nevetségesen alacsony fizetésért dolgoznak Eu-szinten. Ha már egyszer unió tagok vagyunk ,akkor a Magyar autóipari munkás is érjen annyit,mint a másik országbeli autóipari munkás. Érdekes ,a konszern még a pozsonyi gyárban is jobban fizet:(”
 • 2. Powerarc 2011. december 05. 18:51
  „A jó pénzt irigyled, vagy unod a semmittevést? :)”
 • 1. Sárkányfűárus 2011. december 05. 18:26
  „még több mérnök aki semmit nem csinál, jó pénzért....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Útnak indult a győri Mikulás - videó, fotók

Sokan várták a Mikulás érkezését hétfőn reggel Győrben a városháza előtt. Tovább olvasom