Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Izomlázítás reformkonyhával, sok mozgással

Győr - Az egészségmegőrzés- és -fejlesztés különleges és komplex programját választották és értékelték a minap a győri Kovács Margit Általános Iskolában, majd pedig a győri önkormányzat oktatási bizottsága előtt, - a programnak köszönhetően a tanári kar és a diákok személyisége, lelki egészsége is épült, fejlődött.

Egy nemzetközi kutatás részese lehet a jövőben a közel 700 diákot és 111 munkatársat tömörítő Kovács Margit ÁMK, a művészeti nevelés győri fellegvára azzal az egészségvédelmi programmal, amelynek alfáját és ómegáját a mentálhigiéné jelenti. A győri önkormányzat anyagilag is támogatta a négy pilléren nyugvó és egész tanéven átívelő projektet, amelynek épp úgy része a rendszeres mozgás, mint az egészséges táplálkozás, így a Kovács Margit iskolabüféjéből például egy ideje száműzték a kólát és a chipseket.

Összességében nem valamiféle bűvészmutatványról van szó, ám az intézmény munkatársai és a diákok is úgy érezhetik, nyugodtabb, összetartóbb közösségben tehetnek a mindennapok eredményéért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zavarta a búcsú zaja

Öttevény - Olvasói SMS - Ki volt az, aki az öttevényi búcsút a Táncsics utcába helyeztette? Aki… Tovább olvasom