Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

IV. El Paso farsangi bál

Az El Paso Szalontáncklub szervezésében immáron negyedszer rendezték meg a nagy sikerű farsangi bált Győrben.
A színes műsorokról a szervezők gondoskodtak. Voltak táncshow-k, Polonaise, Quadrille – mint az operabálon –, háromfogásos vacsora és a minden évben kihagyhatatlan tombola. Az estét fiatal és tehetséges táncnövendékek nyitották meg a közönség szórakoztatására. A ceremóniamester Ekker Balázs volt – az El Paso Táncstúdió alapítója és vezetője. Fiatalok és idősek, nők és férfiak mulattak hajnali négyig élő tánczenére a Boon Cherry előadásában.

A bál fénypontját a táncparkett ördögei, Guschelbauer Alice és Ekker Balázs – a táncstúdió ötletgazdái – adták. Szó szerint a „Ritmus nyelvén" táncoltak, ahogy az El Paso Szalontáncklub mottója mondja. A tánc nyelvén táncolni nem könnyű, de ők így szórakoztatták a közönséget. Ekker Eszter és Novák István, Sebestyén Beáta és Halász Péter versenytáncosok hasonlóan lenyűgöző produkcióval kápráztatták el a vendégeket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyárra kész az új szálló

Még nem készült el teljesen Győr új háromcsillagos hotelje, de már szeptemberre több száz szállásfoglalást fogadott. 96 szobájával az Ibis-lánc tagja lesz és adottságaiból adódóan főként a konferenciaturizmus vendégeit várja, hiszen a kereskedelmi központhoz kapcsolódik épülete. Tovább olvasom