Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 23°C Még több cikk.

Ittasan vezettek, öten buktak le Győrben

A rendőrök az elmúlt napon öt ittas járművezetőt állítottak elő. Mindegyikük alkoholos befolyásoltság alatt vett részt a forgalomban.

Győr belterületén közlekedett személygépkocsijával a férfi 2014. május 1-én 7 óra 40 perc körüli időben, amikor a győri rendőrök közlekedésrendészeti ellenőrzésre állították meg. Az 50 éves járművezetőnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért az intézkedők a győri lakost további mintavételre előállították.

Szintén ittasan vezette autóját az a két férfi is, akiket 2014. május 1-én éjszaka ellenőriztek a győri járőrök.

A rendőrség ügyeletére 2014. május 2-án, 0 óra 8 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy győri telephely kapujának, egy Ford Tranzit típusú gépkocsival, ismeretlen sofőr nekiütközött, majd elhagyta a helyszínt.

A győri intézkedők beazonosították a járművet és mintegy harminc perc alatt ellenőrzés alá vonták a gépkocsi vezetőjét és utasát. A rendőrök megállapították, hogy a baleset során az utas vezette a járművet. A két férfinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a koroncói lakosokat az egyenruhások előállították - közölte a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vádemelés: Écsen elütötte a gyalogost, majd elhajtott

Elütötte a gyalogost, majd elhajtott a helyszínről. A rendőrség vádemelési javaslattal zárta a… Tovább olvasom