Kisalföld logö

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 32°C Még több cikk.

Itt a Heti TV Magazin

Az újdonság erejével hat, elbűvöl a kínálatával és formai gazdagságával – fogalmaztak utcai körkérdésünkre olvasóink közül azok, akik már csütörtökön átforgatták lapunk megújult televíziós műsorújságját.
 A formai- lag megváltozott, tartalmilag kibővült Heti TV Magazin nagy sikert aratott a megkérdezettek körében. Hat olvasónknak adtuk oda a Heti TV-t. Mint kiderült, szinte mindenki a Kisalföld televíziós magazinjának ajánlói alapján választja ki azokat a műsorokat, amelyeket aztán megnéznek.

Mától az eddiginél sokkal részletesebb ajánlók, színesebb oldalak hívják fel a figyelmet közel negyven televíziós csatorna és a rádióadók gazdag kínálatára. A jövőben a péntekenként megjelenő negyvenoldalas, színes, igényes papíron nyomtatott Heti TV Magazint is mindig ott találják majd a Kisalföldben.

A címoldal is megnyerő. Modern, áttekinthető lap – mondja Kovács Viktória.
A címoldal is megnyerő. Modern, áttekinthető lap – mondja Kovács Viktória.Megkérdeztük olvasóinkat - Tetszik önnek a Kisalföld új műsorújságja?

Tóbiás Fanni (tanuló)
– Nagyon részletes és tele van érdekes filmajánlókkal, előzetesekkel. Eddig is olvastam, de ezek után még inkább. Nagyon szép lett a Heti TV Magazin.

Tóbiás Fanni
Tóbiás Fanni


Balbaki Vardee (tanuló)
– Hát ez nagyon érdekes! Örülök, hogy sokkal színesebb, és hogy a filmvilág szinte minden részét érintő ajánlókat lehet olvasni az elején. Moziról is. A horoszkóp is tetszik

Balbaki Vardee
Balbaki Vardee


Fuchs Tibor (kántor)
– Nem mindig olvastam a Kisalfödet, de a Hétvége Magazint általában fellapozgattam, szerintem ez az újított műsorújság a régi remek utódja lesz. Szeretni fogjuk!

Fuchs Tibor
Fuchs Tibor


Ódor Ágnes (ügyintéző)
– Figyelemmel kísérem a Hétvége Magazin kínálatát. Ez az új jobbnak tűnik, az újdonság erejével hat. Az újság mellett minden pénteken keresni fogom a postaládánkban.

Ódor Ágnes
Ódor ÁgnesBartha Zoltán (berendezéskezelő)
– Ritkán olvasok műsorújságot, leginkább a hétvégén. A téli szünet miatt többet fogunk televíziózni, ezért a család nagy része biztosan lapozgatni fogja az új műsorújságot.

Bartha Zoltán
Bartha Zoltán

Olvasóink írták

  • 1. kertész 2008. december 05. 12:22
    „Tipikusan győri beállítottságú.Egyáltalán nem veszi figyelembe hogy az átlag nézőnek milyen lehetőségei vannak.Például Sopronban UPC-hálózat van és ott szerepel az MGM,TV DEko,TV parika de ezeknek a csatornái nincsenek feltünteve.Ugyanakkor a határ közlesége miatt nagyon sokan nézik az osztrák egy,kettő műsorát, amit kivettek a kinálatból.Helyette olyan adók szerepelnek amit az átlag néző nem lát,pld HBO 3 csatornája, Viasat6,stb.Ezeknek nézése külön tarifa alapján lehetséges ,műholdas vétel esetén.Néha lehetne Sopronról is gondoskodni ha már kiírják hogy megyei lap.A pletyka oldalakat lerövidítve erre is jutna hely”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Víztenger a győri Török István utcában

Győr – Tizenegy órától óriási víztenger öntötte el a győri Török István utcát. A pár hónapja… Tovább olvasom