Kisalföld logö

2017. 04. 28. péntek - Valéria 6°C | 10°C Még több cikk.

Itt a Heti TV Magazin

Az újdonság erejével hat, elbűvöl a kínálatával és formai gazdagságával – fogalmaztak utcai körkérdésünkre olvasóink közül azok, akik már csütörtökön átforgatták lapunk megújult televíziós műsorújságját.
 A formai- lag megváltozott, tartalmilag kibővült Heti TV Magazin nagy sikert aratott a megkérdezettek körében. Hat olvasónknak adtuk oda a Heti TV-t. Mint kiderült, szinte mindenki a Kisalföld televíziós magazinjának ajánlói alapján választja ki azokat a műsorokat, amelyeket aztán megnéznek.

Mától az eddiginél sokkal részletesebb ajánlók, színesebb oldalak hívják fel a figyelmet közel negyven televíziós csatorna és a rádióadók gazdag kínálatára. A jövőben a péntekenként megjelenő negyvenoldalas, színes, igényes papíron nyomtatott Heti TV Magazint is mindig ott találják majd a Kisalföldben.

A címoldal is megnyerő. Modern, áttekinthető lap – mondja Kovács Viktória.
A címoldal is megnyerő. Modern, áttekinthető lap – mondja Kovács Viktória.Megkérdeztük olvasóinkat - Tetszik önnek a Kisalföld új műsorújságja?

Tóbiás Fanni (tanuló)
– Nagyon részletes és tele van érdekes filmajánlókkal, előzetesekkel. Eddig is olvastam, de ezek után még inkább. Nagyon szép lett a Heti TV Magazin.

Tóbiás Fanni
Tóbiás Fanni


Balbaki Vardee (tanuló)
– Hát ez nagyon érdekes! Örülök, hogy sokkal színesebb, és hogy a filmvilág szinte minden részét érintő ajánlókat lehet olvasni az elején. Moziról is. A horoszkóp is tetszik

Balbaki Vardee
Balbaki Vardee


Fuchs Tibor (kántor)
– Nem mindig olvastam a Kisalfödet, de a Hétvége Magazint általában fellapozgattam, szerintem ez az újított műsorújság a régi remek utódja lesz. Szeretni fogjuk!

Fuchs Tibor
Fuchs Tibor


Ódor Ágnes (ügyintéző)
– Figyelemmel kísérem a Hétvége Magazin kínálatát. Ez az új jobbnak tűnik, az újdonság erejével hat. Az újság mellett minden pénteken keresni fogom a postaládánkban.

Ódor Ágnes
Ódor ÁgnesBartha Zoltán (berendezéskezelő)
– Ritkán olvasok műsorújságot, leginkább a hétvégén. A téli szünet miatt többet fogunk televíziózni, ezért a család nagy része biztosan lapozgatni fogja az új műsorújságot.

Bartha Zoltán
Bartha Zoltán

Olvasóink írták

  • 1. kertész 2008. december 05. 12:22
    „Tipikusan győri beállítottságú.Egyáltalán nem veszi figyelembe hogy az átlag nézőnek milyen lehetőségei vannak.Például Sopronban UPC-hálózat van és ott szerepel az MGM,TV DEko,TV parika de ezeknek a csatornái nincsenek feltünteve.Ugyanakkor a határ közlesége miatt nagyon sokan nézik az osztrák egy,kettő műsorát, amit kivettek a kinálatból.Helyette olyan adók szerepelnek amit az átlag néző nem lát,pld HBO 3 csatornája, Viasat6,stb.Ezeknek nézése külön tarifa alapján lehetséges ,műholdas vétel esetén.Néha lehetne Sopronról is gondoskodni ha már kiírják hogy megyei lap.A pletyka oldalakat lerövidítve erre is jutna hely”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Víztenger a győri Török István utcában

Győr – Tizenegy órától óriási víztenger öntötte el a győri Török István utcát. A pár hónapja… Tovább olvasom