Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Ismét lokálpatrióta-bál

Már a negyedik jótékonysági báljukat rendezik a győri lokálpatrióták. 2003. január 18-án új helyszínen, a győri egyetemi csarnokban este fél nyolckor csendül majd fel a bál nyitányát jelentő fanfárok zengzetes zenéje.
Pető István, a Győri Vendégvárók Egyesületének elnöke elégedetten nyugtázza, hogy ismét sikerült megtalálni azt a nemes célt, amire a bál bevételét fordítják majd. Mint azt a rendezvény egyik motorja és szervezője elmondta, idén is a Rotary és a Lions klubok segítségét kérték annak érdekében, hogy megtalálják azt a személyt, intézményt, akit vagy amit támogatni érdemes. A Pannonhalmi Egyházmegyei Karitász Alapítvány, amely tevékenységével a megyeszékhelyt is lefedi, már régóta vár egy mozgássérülteket és gyengénlátókat szállító járműre. A lokálpatrióták ezen gépkocsi megvásárlását szeretnék segíteni.

A bál programja ismét gazdagnak ígérkezik. A nyitótáncot, a hagyományos keringőt az Albatros együttes csinos hölgyei és ifjú urai mutatják majd be. A műsorról pedig Illés Gabriella és Bede Fazekas Csaba, a Győri Nemzeti Színház művészei gondoskodnak majd.
A negyedik lokálpatrióta-bálon, akárcsak az eddigieken is, megválasztják a bál szépét. Idén a választáson apró különlegességek teszik nyíltabbá, még érdekesebbé a szépségesen kedves nők versengését.
A bálon öt kiváló étterem ételei, italai közül választhatnak már előre a vendégek. A Club Carat étterem, a Komédiás étterem, a Pihenő Vendégház, a Révész hotel-étterem és a Hotel Schweizerhof szakácsai várhatóan most is kitesznek magukért.

Az esemény fontosságára jellemző, hogy a fővédnöki posztot ismét Balogh József, Győr megyei jogú város polgármestere vállalta. Védnökök lesznek: Eredics Imre alpolgármester, dr. Kun András alpolgármester, Dömötörné Holeczky Judit alpolgármester asszony, dr. Schmidt Péter alpolgármester, Firtl Mátyás, a megyei közgyűlés alelnöke, Mennyeiné Várszegi Judit, az Arrabona Lions Club elnök asszonya, Vápár József, a Győri Lions Club elnöke és Mészáros József, a Rotary Club elnöke.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Év végi roham az okmányirodában

A szokásosnál nagyobb rohamot kell állniuk a győri okmányiroda dolgozóinak, mert sokan az utolsó… Tovább olvasom