Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 28°C Még több cikk.

˝Iskolára nincs, luxusjárgányokra van forrás Győrben˝

A JESZ Győri Alapszervezete felháborítónak tartja a győri Jókai-iskola bezárását.

"A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség – így jómagam – Kovács Adrián a JESZ Győr Városi Alapszervezetének Elnöke, valamint GyMS Megyei Választmányának Alelnöke-

A Jókai Mór Általános és Szakképző Iskola bezárását megalapozatlan, felelőtlen és semmilyen formában sem tartja olyan szándéknak a Városvezetés részéről, mely a marcalvárosi, valamint győri polgárokat szolgálja, különösen nem a győri tanulóifjúságot sem szolgálja.

Ezzel a lépéssel Borkai Zsolt és a Fidesz-KDNP vezette városvezetés felrúgja választási kampányában elhangzott ígéretét, miszerint Győr Városában nem kell tartani az iskolabezárásoktól és arra a jövőben semmilyen formában sem kerül sor.

A JESZ Győr Városi Szervezete ilyen formában nem tudja elfogadni a Városvezetés ilyen és efféle szándékait, hiszen az a Polgárok akaratának, meggyőződésének és felhatalmazásának mondana ellent.

Érthetetlen és elfogadhatatlan ugyancsak a Városvezetés azon cselekedete, miszerint miközben a Jókai Iskola bezárásra kerül, aközben a Fidesz-KDNP hét darabból álló újonnan beszerzett Audi flottát lízingel.

Felháborító és gusztustalan cselekedetnek tekinti mindezt, hogy az Iskola fenntartásának biztosítására nincs mód és lehetőség, de az Audi flotta lízingjére és fenntartására van mód és lehetőség, sőt mit több: anyagi forrás egyaránt.

Ilyen formában a JESZ Demokrata Közösség elutasítja a Városvezetés ezen és ehhez hasonló szándékát, valamint jövőbeni szándékait, valamint határozottan utasítja a Városvezetést , így Borkai Zsolt polgármester Urat is egyben, hogy a Jókai Iskola bezárását vegye fontolóra és vonja vissza ezen szándékát a tisztelt Városvezetés.

Álláspontunk szerint az Iskola bezárása növelné a munkanélküliek számát, hiszen az Iskola bezárását követően ismételten több mint tíz önkormányzati alkalmazottól – tanártól – búcsúzna el a munkaerőpiac, s azok családjai számára megélhetési kockázatot jelent az elbocsájtás, nem beszélve a diákoknak és szülőknek okozott kellemetlenségekről."

Győr, 2011. április 21.

Kovács Adrián

JESZ Demokrata Közösség
Győr Városi Szervezetének Elnöke

GyMS Megyei Alelnökehirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Romlott a munkavállalók helyzete˝

Az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége fórumot tartott csütörtökön a munka világát érintő kormányzati… Tovább olvasom