Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Irodát nyitott Győrben a KDNP

Az új irodát közösségi célokra akarják használni.
A Kereszténydemokrata Néppárt Győr-Moson-Sopron megyei és győri szervezete sajtótájékoztatót tartott abból az alkalomból, hogy önálló, saját tulajdonú irodát nyitott Győrben, a Bajcsy-Zsilinszky utca 1. szám alatt, a földszinten.

Széles Sándor, a KDNP Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetének elnöke elmondta, hogy korábban helyiséget béreltek, vagy más szervezet fogadta be helyiségébe szervezetüket.

Az új irodát közösségi célokra akarják használni. Azért Győrben vásároltak erre alkalmas lakást, mert a megyében a győri szervezetük a legaktívabb. Azért fontos, hogy most hozták létre az irodát, mert idén három választás is lesz, s a KDNP a Fidesszel szövetségben indít azokon jelölteket, az elnök reményei szerint sikeresen.

Pergel Elza, a KDNP Győri Szervezetének elnöke arról beszélt, hogy tovább működtetik ingyenes jogsegélyszolgálatukat. Folytatják 22 rászoruló általános- és középiskolai diák ingyenes korrepetálását is, amit az Apáczai kar hallgató vállaltak el.

Fő tevékenységeik közé tartozik a határon túli magyarokkal való kapcsolattartás. Például az észak-komáromi színjátszóknak szerveztek már Győrben előadást, aminek bevételéből a színjátszók tevékenységét támogatták és más jótékony célokat is.

Terveik szerint a győri iroda 10 és 16 óra között tart nyitva.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Abdai Radnóti-szobor - Pénzbírságot kapott és eltiltották a vezetéstől a rongálót

A 24 éves pápai férfi relatív gyorshajtás miatt letért az útról és járművével a Radnóti emlékműnek… Tovább olvasom