Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Írjon alá velünk a Dunáért

A Kisalföld civil összefogással népi kezdeményezést indított az Öreg-Duna és Mosoni-Duna újjáélesztése, a régióban élők életminőségének javítása érdekében.

A sikerhez ötvenezer érvényes választópolgári támogató aláírás kell. A kampány sikere mindannyiunk érdeke. Ezért írja alá Ön is gyűjtőívünket! Sőt, legyen segítőnk az aláírások összegyűjtésében!

Az aláírásgyűjtő íveket olvasóink a Kisalfölddel csütörtökön kézhez kapják. Az ívek letölthetők online oldalunkról is (www kisalfold.hu/duna).

Beszerezhetők továbbá ügyfélszolgálati irodáinkban: Kisalföld-pavilon, Győr, Baross út; Sopron, Frankenburg u. 2/A; Mosonmagyaróvár, Régi vámház tér 14.; Csorna, Szent István tér 18. Újságkihordóink házhoz is mennek támogató aláírásaikért. Az íven szerepelnie kell a választásra jogosult polgár olvasható nevének, a személyi azonosítónak, a lakcímnek és az aláírásnak.

(A személyi azonosító a személyi igazolványhoz tartozó lakcímkártyán található.) A kampány a törvényben előírtak szerint 60 napig tart. Fontos, hogy egy választópolgár csak egyszer, egy ívet lásson el kézjegyével. Ám a legfontosabb, hogy egyszer mindenki aláírja az íveket. Számítunk Önökre most is, hisz oly sokszor segítettek már közügyeinket sikerre vinni. A Kisalfölddel ismét tegyünk együtt régiónkért!


Az aláírások irodáinkban, aktivistáinknál és kézbesítőinknél leadhatók, vagy postán is beküldhetők a Kisalföld, 9002 Győr, Pf. 28 címre.
Ne feledjék, a víz élet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elektromos kerékpár csak 300 watt alatt

Jó manőverezőképességű és forgalmi torlódások esetén csendesen suhan el a gépkocsik között: ez az elektromos kerékpár. Tovább olvasom