Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Irány az Aranypart! - Megnyílt a győri szabad strand

Megnyitott Győrben az Aranypart I. és az Aranypart II., bár egyelőre csak a sütkérezés kedvéért barátkoznak néhányan vízparttal.
A Holt-ág 20 fokos, a folyó vize ennél 1-2 fokkal hidegebb, de most már nem lehet panaszunk a napra s a víz minőségét fürdőzésre alkalmasnak találták.

Nagy Csaba, a Győr-Szol kommunikációs menedzsere elmondta: a Duna és mellékfolyóinak apadásával megnyithatták a két strandot, ami augusztus 31-ig naponta reggel 8-tól este 8 óráig üzemel.

Az üzemeltető szakemberei a füvet lenyírták, a fákat megmetszették, lefestették és szükség szerint felújították a padokat, kifestették a fürdőházat, kihelyezték a bójákat, a hulladékgyűjtőket és az életmentő csónakot. A vizeket és a partokat szakképzett mentőőrök felügyelik. Mint megtudtuk: korábban nemcsak vízi mentésre volt példa, de arra is, hogy egy alvót a teljes leégéstől óvtak meg.

A kisebb gyerekeknek pedig üzenjük, hogy kedden megnyílt a vizes játszótér is a győri Bisinger sétányon, naponta 10-től este 8 óráig várják a látogatókat.

Korábbi felvétel
Korábbi felvétel

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyszabású Mezőgazdasági Szakember Találkozó a Győri Agroker Zrt-nél

Hagyományosan került sor a Győri Agroker Zrt által rendezett „Nyitott Kapuk" Mezőgazdasági… Tovább olvasom