Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Integrált Járműipari Termék és Technológia Fejlesztő Rendszer - közgyűlés Győrött

2011. december 14-én, szerdán 9.30 órától
a Borsodi Műhely Kft. tárgyalójában (9027 Győr, Juharfa u. 8.) tartja Alapítói Közgyűlését és az Irányító Testület ülését.
A győri Széchenyi István Egyetem "Integrált Járműipari Termék és Technológia Fejlesztő Rendszer Kutatása (IJTTR)" című, 2008. októberében indult, 2012-ben záruló programja a Nemzeti Technológiai Program pályázaton elnyert 906 millió Ft-os támogatás mellett 450 millió Ft-os vállalati forrással egészül ki. A konzorcium vezetője a Rába Futómű Kft., a Széchenyi István Egyetem pedig a tudományos programok irányítását végzi. További vállalati partnerek a Borsodi Műhely Kft. és a HNS Műszaki Fejlesztő Kft.

A projekt kutatási céljaként megjelölt mérnöki tevékenység az Integrált Termékfejlesztés fogalomkörébe tartozik. E területen a három kiemelt szempont a biztonság, a környezetbarát működés és a gazdaságos gyártás. Ennek alkalmazásával hozhatók létre azok a versenyképes termékek és technológiák, melyek a konzorciumi partnereket a sikeres üzleti tevékenységükben segítik – mondta el dr. Czinege Imre professor emeritus, a program vezetője, elnöke.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

IV.Nemzetközi Betlehemes Találkozó Gálaműsor Győrött - fotók

Idén negyedik alkalommal rendezte meg Győrött a Petőfi Sándor Városi Művelődési Ház,‭… Tovább olvasom