Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Ingyenes nappal nyit a műjégpálya

Győr - Csoportok is jelentkezhetnek az első ingyenes napra, október 10-re, péntekre a győri műjégpályára. Tavaly közel ötvenezren fordultak meg az ősztől tavaszig használható élményközpontban.
Iskolák is érdeklődtek már a nyitásról, és egyéni telefonokból is számosat kapott Tislérné Pungor Ildikó, a győri műjégpálya vezetője. A létesítmény irányítójától a Kisalföld megtudta: pénteken egy ingyenes nappal nyitják meg a korcsolyázók kedvenc időtöltésének színterét.

– Délelőttre iskolás csoportokat várunk, nekik be kell jelentkezni a 96/338-546-os telefonszámon. Délután aztán az egyéni érdeklődők is birtokba vehetik a sátorral borított, ősztől tavaszig használható műjeget.

Az igazgatónő elmondta azt is, a belépőjegyek ára ötven forinttal emelkedett csak, így egy egyéni jegy 700 forintba kerül. A korcsolyabérlet 600-at kóstál, akárcsak az élezés. Azoknak, akik csoportosan látogatják az intézményt – jellemzően az iskolások –, csak a felét kell fizetniük a belépőnek és a korcsolyabérletnek is.

„Tavaly közel ötvenezren látogattak el hozzánk a szezonban. Érezhető, hogy győrivé vált az intézmény. Nagyon népszerű volt eddig – és idén is erre számítunk – az egyéni korcsolya- és jégtáncoktatás."

A nyitva tartás ugyanolyan, mint tavaly. A napi szünetekre, amikor nem lehet jégre menni, továbbra is szükség van, hiszen ilyenkor készítik a jeget. Kedden, csütörtökön, pénteken a délelőtti csoportok után 14.30–16.30-ig, majd 18–20 óráig, szombaton és vasárnap 11–13-ig, illetve 15–17-ig, majd 18–20 óráig tart nyitva a műjégpálya.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejlesztés a kerékpárosokért

Győr - Napokon belül megkezdődik a város felmérése, és márciusra elkészül Győr első átfogó… Tovább olvasom