Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Ingyenes átvizsgálás Győrben

A megyei közlekedési, baleset-megelőzési bizottság térítésmentes gépjármű-átvizsgálásra várja az közlekedőket Győrbe, a közlekedési felügyelőség Tatai út 3-as szám alatt lévő műszaki bázisára szombaton délelőtt 9 órától délután egy óráig.
Az ingyenes átvizsgálásra azok a természetes személyek és családtagjaik jelentkezhetnek, akiknek a járműveik össztömege nem haladja meg a 3,5 tonnát. Az évszakváltáshoz kapcsolódó akcióval kapcsolatban Rosta Roland százados, a baleset-megelőzési bizottság titkára elmondta, az őszi-téli átállásban, így a gépjárművek műszaki állapotának felmérésében tevékenyen szeretnének részt venni és segítséget nyújtani.

– A megváltozott közlekedési környezet váratlan helyzet elé állíthatja a járművezetőket, éppen ezért időben fel kell készülni arra, hogy egyik pillanatról a másikra olyan időjárási és útviszonyokkal találkozhatunk, amelyek a nyáritól lényegesen eltérő vezetéstechnikát igényelnek. Talán az őszi időjárási viszonyok között történő közlekedés során van leginkább szükség a másik közlekedőpartnerrel szemben tanúsított előzékenységre, toleranciára – jegyezte meg Rosta Roland.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Büntetés helyett ajándékok

A megyei közlekedési, baleset-megelőzési bizottság a balesetek számának csökkentése érdekében… Tovább olvasom