Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Ingyen internet? Pályázzon!

12 hónapos ingyenes internet-hozzáférés elnyerésére pályázatot hirdet a Vidanet Zrt.

A felhívás olyan szervezeteknek szól, amelyek a vállalat szolgáltatási területén működnek, és a mindennapi munkájukhoz elengedhetetlen a világháló elérése.

A Vidanet Zrt. társadalmi felelősségvállalásának kulcsfontosságú eleme, hogy a vételi körzetében működő közösségek munkáját olyan formában támogassa, ahogy nekik arra a legnagyobb szükségük van. A hatékony és gyors kommunikáció minden szervezet számára elengedhetetlen, a vállalat ezért döntött úgy, hogy nagy sávszélességű internet biztosításával segíti a civil kezdeményezések munkáját.

„Azért hívtuk életre a CivilekNet Programot, hogy ne csak szolgáltatásainkkal járuljunk hozzá a régiónkban élők jólétéhez, hanem ezen felül segítsük a civil szféra fejlesztését, a társadalmi problémák megoldását, a versenyképesség társadalmi feltételeinek javítását, a kulturális- és sportélet fellendülését, környezetünk, életünk egészségesebbé tételét" – mondta el Hushegyi Károly régióvezető.

A Vidanet minden olyan civil szervezet jelentkezését várja, akik Győrben, Mosonmagyaróváron, Kaposváron, Pécsett, Tatán, Fertődön, Harkányban, Csornán, Kapuváron és ezek vonzáskörzeteiben működnek. A pályázatokat 2013. november 3-áig lehet leadni a Vidanet honlapján megjelöltek szerint.


Olvasóink írták

  • 1. Japo 2013. október 11. 07:41
    „Engem inkább az érdekelne,hogy a héten történt több mint 12 órás internet kimaradásáért milrt nem küldenek még egy ingyenes e-mailt sem az elfizetőknek? A kárról már ne is beszéljünk,megint félretájékoztatott a kóóólcenter,vagy inlább hazudott. AZt mondták országos problémáról van szó,nem csak a vidanetnél,hanem máshol sincs internet. Hm.... A T Home szolgáltatásban volt,vagy ők nem ebben az országban szolgáltatnak?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gönyűi kikötő: újabb pályázat az iparterület szabad parcelláira - videó

Még az idén kiírhatják az újabb pályázatot, több külföldi érdeklődő is megfordult a kikötőben. Tovább olvasom